Készleten lévő járművek: 2
Jaguar XE
R-Dynamic HSE P250 RWD 1999cc 2023
2023 approved Jaguar XE Portofino Blue RWD R-Dynamic HSE P250
Kilométer
8 157 km
Motor
Benzín
Teljesítmény
250 bhp
Ár
19,990,000 FT
Jaguar XE
R-Dynamic SE AWD 1998cc 2022
2022 approved Jaguar XE Firenze Red AWD R-Dynamic SE
Kilométer
18 250 km
Motor
Benzín
Teljesítmény
300 bhp
Ár
19,990,000 FT

SAJTÓVÉLEMÉNYEK

KÜLSŐ FORMATERV

Car head light
A Jaguar XE minden részlete kihangsúlyozza magabiztos formatervét, az erőtől duzzadó kiállástól és a plasztikusan megformált motorházfedéltől kezdve a lökhárítókon és a hűtőmaszkon át a könnyűfém keréktárcsákig.
A Jaguar XE alapfelszerelésként kínálja a karakteres nappali világítással és dinamikus irányjelző fényekkel kiegészített, kecses és elegáns LED-es fényszórókat. Hátul keskeny profilú LED zárófények erősítik a modell sportos hangvételét.
A Jaguar XE a márka alapvető értékeit testesíti meg: a stílusos, látványos megjelenést, a precíz fejlesztést és gyártást, valamint a kézzel fogható izgalmakat.
XE 24MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A woman sitting on a driving seat

A vezetőközpontú belső környezet a kényelem legmagasabb szintjét kínálja. Élvezze a testet tökéletesen megtámasztó DuoLeather üléseket, vagy válassza a Windsor bőrkárpitozás fényűző kényelmét.

A konfigurálható utastér-világítás révén a Jaguar XE belső tere mindig a pillanathoz igazítható, a választható színeknek köszönhetően könnyedén megfelelő hangulatot teremthet.

A Jaguar SportShift fokozatválasztó, a JaguarDrive Control rendszer és a megemelt középkonzol megtestesíti az XE sportos lényegét.

FUNKCIÓK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Car driven on lighten round road track

A Jaguar XE teljesítményét dinamikus vezethetőség és fejlett vezetéstámogató technológiák teszik még tökéletesebbé.

Használatát olyan ösztönösen kezelhető, gyorsan reagáló technológiák teszik egyszerűbbé és kényelmesebbé, mint a Pivi Pro1 infotainment rendszer, vagy az Amazon Alexa, amely számtalan funkció hangvezérlését teszi lehetővé.
A vezetőtámogató funkciók egyszerűbbé és biztonságosabbá tesznek minden utazást, míg a 394 literes csomagtartó jól variálható. Személyes használati tárgyait a padlókonzolon és oldalt kialakított rekeszekben helyezheti el.

VÁLASSZON MODELLT

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • 19” könnyűfém keréktárcsák
 • Fekete külső optikai csomag
 • Gloss Grey mintázott Ebony fabetétek
 • 16 irányban elektromosan mozgatható, fűthető első sportülések perforált Windsor bőrkárpitozással, vezető oldalán memóriával
 • A MeridianTM audiorendszer
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • 19” könnyűfém keréktárcsák
 • 12 irányban elektromosan mozgatható, fűthető első sportülések perforált DuoLeather kárpitozással, vezető oldalán memóriával
 • Fekete külső optikai csomag
 • 10” érintőképernyős Pivi Pro1
 • A MeridianTM audiorendszer
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • 18” könnyűfém keréktárcsák
 • Elektromosan behajtható, fűthető, motorosan állítható külső visszapillantó tükrök memóriával és kilépő világítással, vezető oldalán automatikusan elsötétedő kivitelben
 • LED fényszórók karakteres nappali világítással, automata fényszórók intelligens fényszóró asszisztenssel
 • 12 irányban elektromosan mozgatható első sportülések perforált DuoLeather kárpitozással, vezető oldalán memóriával
 • Vezeték nélküli Apple CarPlay®2 és Android AutoTM3
JAGUAR XE 300 SPORT

JAGUAR XE 300 SPORT

 • 20” könnyűfém keréktárcsák
 • Elektromos csomagtérajtó
 • 12 irányban elektromosan mozgatható, fűthető első sportülések perforált DuoLeather kárpitozással, vezető oldalán memóriával
 • Kibővített fekete külső optikai csomag fekete küszöbtoldatokkal és külső tükörházakkal
 • Magasfényű fém pedálok

FEDEZZE FEL!

JAGUAR XE MODELLEK

JAGUAR XE MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
GALÉRIA

GALÉRIA

Jaguar XE képek megtekintése.

VÁLOGASSON HASZNÁLTAUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Jaguar ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.
VÁLOGASSON HASZNÁLTAUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL!

**WLTP számadatok megtekintése.
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2 A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a kerékméret és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak.

1Az online navigációs szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
2Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.
3Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.

A MeridianTM a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.
Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.
Az Android Auto a Google LLC. védjegye.