Készleten lévő járművek: 2
Jaguar I-Pace
BLACK Limited Edition EV400 2023
2023 new Jaguar I-Pace Borasco Grey EV400 BLACK Limited Edition
Kilométer
km
Motor
bev
Teljesítmény
400 bhp
Ár
40,412,000 FT
Jaguar I-Pace
HSE EV400 2023
2023 new Jaguar I-Pace Santorini Black EV400 HSE
Kilométer
km
Motor
bev
Teljesítmény
400 bhp
Ár
42,510,000 FT


A világ év autójának,
a világ év legjobb formatervének, és
a világ év zöld autójának* megválasztott Jaguar I-PACE
rácáfol a villanyautókkal kapcsolatos beidegződésekre.


AZ ELEKTROMOS HAJTÁS FELFEDEZÉSE

KÜLSŐ FORMATERV

Jaguar I-Pace Exterior Design
A fényszórók kecses kialakítása tökéletesen illeszkedik a Jaguar I‑PACE letisztult vonalaihoz, és a selyemfényű fényezéssel, az integrált LED fényszórókkal és a karakteres dupla J nappali világítással együtt megerősíti annak futurisztikus formanyelvét.
A Jaguar I-PACE merész rajzolatú hűtőmaszkja és a gépházfedélen kialakított légkivezető nyílás áramvonalas hatást kelt. Az erőtől duzzadó vállak erőteljes kiállást eredményeznek.
A fekete külső optikai csomag Gloss Black oldalsó ablakkereteket, Matte Graphite Atlas hűtőmaszkot Gloss Black kerettel, valamint Gloss Black külső tükörház-borítást tartalmaz. A képet fekete emblémák teszik teljessé.
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

BELSŐ KIALAKÍTÁS

Jaguae I-Pace Interior Design
A felülmúlhatatlan kifinomultság érdekében a villanymotorok tokozása mérsékli a zajszintet, míg a feszes külső formaterv hatékonyan csökkenti a szélzajt.
Az I-PACE tisztán elektromos architektúrája jóvoltából a prémium kézműves minőséget bőséges, összesem 656 liternyi tárolóhellyel kombináltuk a belső térben.
A modell változatos kárpitozású sport- és Performance sportülésekkel rendelhető. A fenntartható KvadratTM szövetanyag finom tapintású, modern hatású opció.

LENYŰGÖZŐ VEZETHETŐSÉG, EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Élje át a Jaguarok felvillanyozó teljesítményét, és élvezze az elektromos közlekedés előnyeit, a kedvező fenntartási költségektől kezdve a zéró
károsanyag-kibocsátáson át a nyolc éves garanciáig.

ELEKTROMOS MENETADATOK

HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

470 km**

Teljes feltöltéssel akár 470 kilométert tehet meg**.
WLTP ÉRTÉK. Az értékek a vezetési stílustól függően változhatnak.

TÖLTÉS IDŐTARTAMA

8,5óra**

11 kW-os váltóáramú töltővel akár 8,5 óra alatt teljesen feltölthető a jármű**. Tökéletes megoldás, ha otthon egész éjszaka tudja tölteni autóját.
11 kW-os váltóáramú otthoni töltő használatán alapuló töltési idő.

KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

0CO2

Élvezze a zéró károsanyag-kibocsátás előnyeit.

GYORSULÁS

4,8 másodperc

Álló helyzetből 4,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.

FUNKCIÓK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Jaguar I-Pace Features
Megbabonázó teljesítmény és dinamika. Zéró károsanyag-kibocsátás. A tisztán elektromos hajtáslánccal szerelt I‑PACE igazi vezetésre termett autó.
Használatát olyan ösztönösen kezelhető, gyorsan reagáló technológiák teszik egyszerűbbé és kényelmesebbé, mint a Pivi Pro1 infotainment rendszer, vagy az Amazon Alexa, amely számtalan funkció hangvezérlését teszi lehetővé.
Az Jaguar I-PACE otthon és utazás közben egyaránt tölthető. A Pivi Pro1 rendszer megjeleníti a tervezett útvonal mentén található töltőpontokat.

VÁLASSZON MODELLT

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Mátrix LED fényszórók karakteres nappali világítással
 • 20" Style 5068 könnyűfém keréktárcsa, Diamond Turned kidolgozással, Gloss Dark Grey kontraszttal
 • Fix panoráma napfénytető
 • 16 irányban elektromosan mozgatható, fűthető és hűthető ülések
 • MeridianTM audiorendszer
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

 • LED fényszórók karakteres nappali világítással
 • 20" Style 6007 könnyűfém keréktárcsa Diamond Turned kidolgozással
 • Konfigurálható utastéri világítás
 • Alsó érintőképernyő
 • Vezeték nélküli töltő
 • MeridianTM audiorendszer
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

 • LED fényszórók
 • 19" Style 5055 könnyűfém keréktárcsa, Diamond Turned kidolgozással, Gloss Dark Grey kontraszttal
 • DuoLeather sportülések
 • Elektromos csomagtérajtó
 • Online csomag és mobil adatelőfizetés2
JAGUAR I-PACE 400 SPORT

JAGUAR I-PACE 400 SPORT

 • Mátrix LED fényszórók karakteres nappali világítással
 • 22" Style 5056 könnyűfém keréktárcsa, Diamond Turned kidolgozással, Gloss Dark Grey kontraszttal
 • Windsor bőr Performance ülések
 • MeridianTM audiorendszer
 • Online csomag és mobil adatelőfizetés2

FEDEZZE FEL!

JAGUAR I-PACE MODELLEK

JAGUAR I-PACE MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
GALÉRIA

GALÉRIA

Jaguar I-PACE képek megtekintése.

VÁLOGASSON HASZNÁLTAUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Jaguar ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.

** WLTP számadatok megtekintése.
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

 • Az I-PACE a 2019-es Világ Év Autója, Világ Év Dizájnja és Világ Év Zöld Autója díjak nyertese

**A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

Folyadéktérfogat: Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a csomagtartót.

1Az online navigációs szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

2A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

Az I-PACE 90 kWh kapacitású akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garancia vonatkozik. A garancia gyártási hiba esetén érvényesíthető, illetve amennyiben egy hivatalos Jaguar márkaszerviz mérései szerint az akkumulátorcsomag állapota 70% alá esik.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett országtól, motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.