PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID (PHEV) ÜZEMMÓDOK

PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID (PHEV) ÜZEMMÓDOK

ELEKTROMOS JÁRMŰ (PHEV) ÜZEMMÓD

Ismerje meg az optimális közlekedést lehetővé tevő üzemmódokat.

HYBRID ÜZEMMÓD

HYBRID ÜZEMMÓD

Az alapértelmezett üzemmódban a vezérlés minden esetben az elektromos hajtást részesíti előnyben, kivéve, ha szükség van a belső égésű motor extra teljesítményére, vagy ha nincs elegendő töltés az akkumulátorban.
ELEKTROMOS (EV) ÜZEMMÓD

ELEKTROMOS (EV) ÜZEMMÓD

A középkonzolon található gomb megnyomásával aktiválható EV üzemmód a lehető leghosszabban hajtja elektromos energiával a járművet. A rendszer csak akkor engedélyezi a belső égésű motor beindítását, ha csúcsteljesítményre van szükség.

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS OPTIMALIZÁLÁSA

Alapértelmezett üzemben (hibrid) kétféle töltésszabályozó funkció aktiválásával optimalizálhatja az akkumulátor töltöttségi állapotát, illetve a jármű üzemanyag-fogyasztását:

TÖLTÉSMEGTARTÁS FUNKCIÓ

TÖLTÉSMEGTARTÁS FUNKCIÓ

Az érintőképernyőről kézzel kiválasztható SAVE funkció nem engedi, hogy az akkumulátor töltöttsége egy előre meghatározott szint alá essen. Így Ön az utazás egy későbbi szakaszára tartalékolhatja a csendes, emissziómentes közlekedés lehetőségét.
PREDIKTÍV ENERGIA OPTIMALIZÁCIÓS (PEO) FUNKCIÓ

PREDIKTÍV ENERGIA OPTIMALIZÁCIÓS (PEO) FUNKCIÓ

A PEO szolgáltatás automatikus aktiválásához elég beírni egy úti célt a navigációs rendszerbe. A PEO a földrajzi adatok alapján kiszámítja az útvonal jellegét, és intelligens módon úgy kombinálja a villanymotor és a benzinmotor vezérlését, hogy az út egészére vetítve összességében a lehető legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztást érje el. Ezzel egyben városi szakaszokon a lehető legcsekélyebb károsanyag-kibocsátással közlekedhet.

KIEGÉSZÍTŐ SZUPPORT

HOGYAN TÖLTSE?

HOGYAN TÖLTSE?

Ismerje meg az otthon vagy nyilvános töltőponton végzett töltés egyszerű lépéseit.
BEÁLLÍTÁSOK

BEÁLLÍTÁSOK

Hogy maximálisan kihasználhassa járműve legfontosabb funkcióit és szolgáltatásait, először is csatlakoztassa infotainment rendszerét, és állítsa be a Remote okostelefonos távvezérlést.