FEDEZZE FEL A JAGUAR F‑PACE MODELLT

FEDEZZE FEL A JAGUAR F‑PACE MODELLT

ERŐTELJES ARÁNYOK

Impozáns sziluett fogja közre a Jaguar jellegzetes Monogram mintázata által ihletett, karakteres hűtőmaszkot.

A karakteres nappali világítással kiegészített, opciós Pixel LED fényszórók minden helyzetben még jobb látási viszonyokat teremtenek.

F-Pace 24MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

FELVILÁGOSULT ELEGANCIA

A nyugalmat sugárzó, letisztult belső teret napfényben füröszti az opciós nyitható panoráma napfénytető. A Windsor bőr Performance sportülések a sportosság és a komfort legmagasabb szintjét kínálják.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

PRECÍZIÓS TELJESÍTMÉNY

A kompromisszumokat nem ismerő teljesítményt nyújtó erőforrások képességeit a Jaguar menetdinamikai szabályozó és összkerékhajtási technológiái emelik még magasabb szintre.

Az akár 65 kilométeres tisztán elektromos hatótávolsággal rendelkező Jaguar F-PACE plug-in elektromos hibrid az utazás lehető legtakarékosabb formáját kínálja.

INTELLIGENS ÜZEMMÓDOK

A Hybrid üzemmód a takarékosságot tartja szem előtt. A Save üzemmód a későbbiekre tartalékolja az akkumulátor töltését, amit aztán EV üzemmódban használhat fel – például olyankor, ha emissziómentes városi zónákon át vezet az útja.
FELVILLANYOZÓ HATÓTÁVOLSÁG
INTELLIGENS TÖLTÉS

MŰSZAKI ADATOK

0-100 KM/ÓRA

4,0MÁSODPERC

0-96 km/óra 3,8 mp alatt a Jaguar F-PACE P550 esetén.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

575 LE**

400 kW a Jaguar F-PACE P575 esetén.

KIBOCSÁTÁS (MIN.)

37 g/km**

CSOMAGTARTÓ MÉRETE (akár)

1.842LITER

Folyadéktérfogat: Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a Jaguar F-PACE P250 csomagtartóját.

KEZES IRÁNYÍTHATÓSÁG

Reagáljon valós időben az útfelület változásaira. A Jaguar F-PACE opciós Adaptive Dynamics rendszere automatikusan úgy módosítja a felfüggesztés, a sebességváltó és a kormánymű beállításait, hogy optimális vezetési élményt biztosítson. A konfigurálható menetdinamika funkcióval pedig saját vezetési stílusához igazíthatja a jármű viselkedését.

MINDEN HELYZETBEN MAGABIZTOSAN

Az alapfelszerelésként kínált összkerékhajtás (AWD) minden szituációban magabiztos vezethetőséget kínál. A kevésbé kiszámítható helyzetekkel az opciós Adaptive Surface Response (AdSR) technológia segít megbirkózni, amely a jármű előtti útfelületet folyamatosan kielemezve biztosít optimális tapadást és erőátvitelt.

ÖSZTÖNÖS ZSENIALITÁS

A rendelkezésre álló technológiák széles köre problémamentes kapcsolódást teremt.

MARADJON TÁJÉKOZOTT

A kiterjesztett valóságú technológiák segítenek a vezetésre összpontosítani. Az opciós 12,3 colos interaktív digitális műszerfal (IDD) és a head-up display1 egyaránt úgy konfigurálható, hogy az utazáshoz kapcsolódó alapvető információkat jelenítsenek meg.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A kompatibilis készülékek töltéséről a padlókonzolon kialakított, vezeték nélküli töltőberendezés gondoskodik.

UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER

Az opciós utastéri légtisztító rendszerrel kiszűrheti az utastéri levegőből a szennyező anyagokat, a portól a pollenig.

DRIVER ASSISTANCE

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.

FEDEZZE FEL!

MODELLEK

MODELLEK

Teljes modellválaszték és felszereltségek megtekintése.
ÁTTEKINTÉS

ÁTTEKINTÉS

Utolérhetetlen sokoldalúság és karakteres Jaguar dizájn.

FEDEZZE FEL A RANGE ROVER VELARTWLTP számadatok megtekintése

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

1Opciós szolgáltatás. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.
2Az online navigációs szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.

A MeridianTM a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.