ELEKTROMOS JÁRMŰ (EV) BEÁLLÍTÁSAI

ELEKTROMOS JÁRMŰ (EV) BEÁLLÍTÁSAI

AZ ONLINE CSATLAKOZÁS ELŐNYEI

Üdvözöljük - kezdődhet lélegzetelállító utazása Jaguarjával! Itt csatlakozhat a felvillanyozó világ funkcióihoz és szolgáltatásaihoz, az infotainment rendszertől az okostelefonos alkalmazásokon át a töltőpont-térképekig.

TÖLTSÖN OTTHON, OKOSAN!

A szakember által telepített otthoni töltőbox segítségével nem csupán kényelmesen és takarékosan töltheti autóját, de ötletes módokon teheti még értékesebbé a mindennapok elektromos élményét.

TÖLTSÖN CSÚCSIDŐN KÍVÜLI ÉS MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL

TÖLTSÖN CSÚCSIDŐN KÍVÜLI ÉS MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL

A kifejezetten elektromos járművekhez kialakított EV díjcsomagok jellemzően kedvezőbb árat számolnak az éjszaka, csúcsidőn kívül felvett elektromos energiára. Ön tehát otthon a lehető legkényelmesebben, egyszersmind leggazdaságosabban töltheti elektromos járművét.

Ráadásul ma már számos szolgáltató biztosít megújuló forrásból származó energiát, így az elektromos közlekedés fenntarthatóbb, mint valaha!
IDŐZÍTSE TÖLTÉSÉT

IDŐZÍTSE TÖLTÉSÉT

Járművét egész éjszakára csatlakoztassa a töltőre: ez leegyszerűsíti a töltést, ráadásul ebben az időszakban számos háztartási szolgáltató esetében jelentősen kedvezőbb áron töltheti elektromos járművét. Használja a gépkocsi 'preferált töltési időszak' funkcióját, és soha nem fog lemaradni a csúcsidőn kívüli, kedvezményes tarifákról.

A preferált töltési időszak beállításához töltse le alább az iGuide alkalmazást1, és keresse meg a 'gépkocsi töltése' menüpontot.
MAXIMÁLIS HATÓTÁVOLSÁG AZ ELŐKLIMATIZÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL

MAXIMÁLIS HATÓTÁVOLSÁG AZ ELŐKLIMATIZÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Az előklimatizálás funkcióval álló helyzetben hűtheti vagy fűtheti a töltőre csatlakoztatott Jaguar belső terét, illetve akkumulátorát. Mivel a rendszer ilyenkor az ehhez szükséges energiát a hálózatból veszi, nem meríti az akkumulátort, így Ön maximális hatótávolsággal indulhat útnak.

Az előklimatizálás beállításához töltse le alább az iGuide alkalmazást1, és keresse meg az 'előklimatizálás' menüpontot.

JAVASOLT OKOSTELEFONOS ALKALMAZÁSOK

A Jaguar iGuide és a Jaguar Remote alkalmazások révén bármikor, bárhonnan azonnal hozzáférhet autója legfontosabb funkcióihoz és szolgáltatásaihoz.1.

JAGUAR IGUIDE ALKALMAZÁS: JÁRMŰ TANÁCSADÁS MENET KÖZBEN

JAGUAR IGUIDE ALKALMAZÁS: JÁRMŰ TANÁCSADÁS MENET KÖZBEN

A Jaguar iGuide alkalmazás1 segít azonosítani és megérteni a Jaguar legfontosabb funkcióit és kezelőszerveit. Az alkalmazás egyben mobil felhasználói kézikönyvként is szolgál, amelyen keresztül könnyedén megtalálhatja a választ összes kérdésére.
JAGUAR REMOTE ALKALMAZÁS: VEZÉRELJE JÁRMŰVÉT BÁRHONNAN

JAGUAR REMOTE ALKALMAZÁS: VEZÉRELJE JÁRMŰVÉT BÁRHONNAN

A Jaguar Remote alkalmazás1 révén közvetlenül okostelefonjáról vezérelheti az autó funkcióit. Központi zár, üzemanyagszint, töltés időzítése és klímaberendezés: egyetlen gombnyomással mindet vezérelheti vagy lekérdezheti.

KIEGÉSZÍTŐ SZUPPORT

HOGYAN TÖLTSE?

HOGYAN TÖLTSE?

Ismerje meg az otthon vagy nyilvános töltőponton végzett töltés egyszerű lépéseit.
PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID (PHEV) ÜZEMMÓDOK

PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID (PHEV) ÜZEMMÓDOK

Ismerje meg az üzemmódokat, amelyek lehetővé teszik, hogy plug-in hybrid járművét elektromos vagy belső égésű üzemben használja.

1Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Az egyes piacokon elérhető mobilhálózatok, a lefedettség és az ügyfélfiók függvényében. Mobil adat- vagy wifi kapcsolat szükséges.