JAGUAR ASSZISZTENCIA

JAGUAR ASSZISZTENCIA

A Jaguar asszisztencia szolgáltatás Európa bármely pontján, bármikor gondoskodik Önről és autójáról. A szolgáltatás a garanciális időszak első három évében, kilométer-korlátozás nélkül vehető igénybe.

Meghibásodás vagy baleset esetén azonnal segítünk, a nap 24 órájában, az év 365 napján:

Magyarországon és külföldön is: 00 36 1 345 1754
Vagy tartsa benyomva a kezelőpanel bal oldalán található vészhívás gombot legalább 3 másodpercen át.

A hívás során a következő adatokat fogjuk elkérni Öntől:

- A nevét
- A tartózkodási helyét
- Járműve rendszámát vagy alvázszámát (VIN)
- A probléma rövid leírását
- Egy telefonszámot, ahol elérhetjük

Általános felhasználási feltételek

A Jaguar asszisztencia szolgáltatás a következő országokban elérhető: Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Belgium, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Koszovó, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Moldova, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország és Ukrajna.

Bizonyos esetekben pénzügyi korlátozások előfordulhatnak – a részleteket megtalálja a Garanciális szolgáltatások kézikönyvben.

ELŐNYÖK

AUTÓMENTÉS ÉS VONTATÁS

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS MEGHIBÁSODÁS ESETÉN

Ha meghibásodás vagy műszaki probléma (világító figyelmeztető jelzés a műszerfalon) miatt nem tudja megkezdeni vagy folytatni utazását, és a résztvevő országok valamelyikében tartózkodik, a Jaguar support szolgálata telefonos támogatást biztosít, vagy amennyiben ez nem elegendő a hiba elhárítására, ahol lehetséges (és ahol jogilag megvalósítható), szerelőt küld a helyszínre, hogy elhárítsa a problémát. Amennyiben ez nem megoldható, a szolgálat autómentőt küld, hogy járművét elszállítsák a legközelebbi hivatalos JLR márkaszervizbe, ahol átvizsgálják és megjavítják autóját.

A Jaguar asszisztencia még olyan esetekben is gondoskodik Önről, ha a probléma felhasználói hibából fakad, tehát pl. kifogyott az üzemanyag, rossz típusú üzemanyagot tankolt, elveszett az indítókulcs, vagy meghibásodott az akkumulátor.

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS BALESET ESETÉN

Amennyiben a résztvevő országok valamelyikében baleset éri, és emiatt nem tudja folytatni utazását, és a helyszínen nem lehet megjavítani járművét, a Jaguar asszisztencia szolgáltatás keretében autóját elszállítjuk a legközelebbi hivatalos JLR márkaszervizbe.

TOVÁBBI ELŐNYÖK

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS MEGHIBÁSODÁS ESETÉN

Cserejármű

A Jaguar asszisztencia szolgáltatás cserejárművet biztosít Önnek arra az időre, amíg saját autóját megjavítják, és Magyarországra szállítják. Figyelem: a cserejármű elérhetősége a helyi lehetőségek függvényében változhat. Az érintett bérautó-szolgáltató vállalkozás bérlési feltételei érvényesek. A helyi szabályozásoktól függően elképzelhető, hogy a csereautó csak hitelkártya rendelkezésre állása esetén vehető igénybe.

ALTERNATÍVÁK

Taxi
A Jaguar asszisztencia szolgáltatás megtéríti a taxiút költségeit a legközelebbi vasútállomásra vagy repülőtérre.

Vasút
Első osztályú vonatjegy vásárlására.

Repülőgép
Turista vagy prémium turista osztályú jegy vásárlására.

ALTERNATÍVÁK

Szállás
Amennyiben meg kell hosszabbítaniuk ott tartózkodásukat, a Jaguar asszisztencia a jármű összes utasa számára biztosít egy éjszaka tartózkodást 4 vagy 5 csillagos szállodában, reggelivel, illetve azonos feltételekkel legfeljebb hét (7) vendégéjszakára, amennyiben az eset külföldön történik.

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS BALESET ESETÉN

Amennyiben Ön közúti balesetet szenved, az összes szolgáltatást igénybe veheti, a csereautót azonban legfeljebb kettő (2) munkanapra biztosítjuk az Ön számára, onnantól kezdve, hogy a balesetet szenvedett járművet beszállítottuk egy márkaszervizbe.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Megjavított gépkocsi átvétele vagy kiszállítása (Magyarországon/külföldön)

Eldöntheti, hogy személyesen veszi-e át megjavított járművét, vagy a Jaguar szupport szolgálat gondoskodik annak kiszállításáról az Ön elsődleges lakcímére vagy bármely, Ön által megadott címre.

Meg nem javított gépkocsi szállítása (Magyarországon/külföldön)

A Jaguar szupport szolgálat megszervezi az Ön meg nem javított gépkocsijának elszállításáról az Ön elsődleges lakcímére vagy bármely, Ön által megadott címre.

A fent ismertetett szolgáltatások műszaki meghibásodás vagy közúti baleset esetén érvényesek.

Jogi nyilatkozat:
*Az ajánlat a 2016-os modellévi vagy későbbi gyártású Jaguar XF és XJ típusokra (a 2015. modelléviekre nem), illetve a 2016-os modellévi vagy későbbi gyártású Jaguar F-TYPE járművekre vonatkozik.
*
*A program aktiválásának dátumától.