SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

FRISSÍTSE JÁRMŰVÉT - VEZETÉK NÉLKÜL!

Jaguar gépkocsiját a fedélzeti szórakoztató rendszeren keresztül frissítheti. A frissítés révén biztosíthatja, hogy autója az aktuálisan elérhető legújabb funkciókat és szolgáltatásokat nyújtsa, és a lehető legkiegyensúlyozottabban viselkedjen. Legújabb generációs modelleink szoftverei vezeték nélküli kapcsolaton keresztül frissíthetők. Régebbi Jaguar gyártmányok esetében lehetősége nyílhat ingyenes szoftverfrissítésre.

HOGYAN AKTIVÁLJA A VEZETÉK NÉLKÜLI SZOFTVERFRISSÍTÉSEKET?

1. LÉPÉS – KAPCSOLÓDÁS

1. LÉPÉS – KAPCSOLÓDÁS

Az érintőképernyőn nyomja meg a 'Beállítások' ikont, és lépjen be az 'Összes beállítás' menüpontba. Innen haladjon tovább a 'Kapcsolódás' menübe, és kapcsolja 'BE' a mobil adatforgalmat, VAGY aktiválja autója fedélzeti wifi szolgáltatását.
2. LÉPÉS – BEKAPCSOLÁS

2. LÉPÉS – BEKAPCSOLÁS

Lépjen vissza az 'Összes beállítás' menübe, és válassza a 'Szoftverfrissítés' opciót. Ebben a menüben bekapcsolhatja a szoftverfrissítéseket. Ha ki vannak kapcsolva, a gomb megérintésével egyszerűen bekapcsolhatja azokat.
3. LÉPÉS – ELFOGADÁS

3. LÉPÉS – ELFOGADÁS

Megjelenik a 'Felhasználási feltételek' felugró ablak. A szoftverfrissítések aktiválásához válassza az 'Elfogadom' opciót.

HOGYAN TELEPÍTSE A VEZETÉK NÉLKÜLI SZOFTVERFRISSÍTÉSEKET?

1. LÉPÉS – FRISSÍTÉS INDÍTÁSA

1. LÉPÉS – FRISSÍTÉS INDÍTÁSA

Az InControl Touch Pro szoftverfrissítésekre így kereshet rá: ‘Beállítások’ > ‘Összes beállítás’ > ‘Szoftverfrissítések’, majd nyomja meg a ‘Frissítés keresése’ gombot. Amennyiben rendelkezésre áll szoftverfrissítés, megjelenik az érintőképernyőn egy felugró ablak, három lehetőséggel: 'Telepítés most', 'Emlékeztessen később', és 'Frissítés mellőzése'.
2. LÉPÉS – FRISSÍTÉS TELEPÍTÉSE

2. LÉPÉS – FRISSÍTÉS TELEPÍTÉSE

Válassza a 'Telepítés most' opciót, majd miután elfogadta a Felhasználási feltételeket, elindul a frissítés. Az InControl Touch Pro szoftverfrissítés közben korlátozások nélkül használhatja autóját.
3. LÉPÉS – KÉSZ

3. LÉPÉS – KÉSZ

A rendszer az érintőképernyőn megjelenő üzenetben tájékoztatja, amint a frissítés sikeresen véget ért. Autójában mostantól a legújabb szoftververzió fut.

SZOFTVERFRISSÍTÉS KIBOCSÁTÁSI INFORMÁCIÓK

Az egyes szoftverfrissítések tartalmáról további tájékoztatást talál az alábbi linkeken.

SZOFTVERFRISSÍTÉS GY.I.K.

OPEN ALL
ÁLTALÁNOS ÁTTEKINTÉS
AUTÓ CSATLAKOZTATÁSA
SZOFTVERFRISSÍTÉS AKTIVÁLÁSA
SZOFTVERFRISSÍTÉS ELVÉGZÉSE
PROBLÉMAMEGOLDÁS

NE FELEJTSEN FRISSÍTENI!

Aktuális frissítésünkön keresztül bármikor, bárhol vezeték nélküli kapcsolaton keresztül frissítheti Jaguarja szoftverét. Ellenőrizze, hogy jogosult-e a szolgáltatásra.
NE FELEJTSEN FRISSÍTENI!