<h3>JAGUAR ÉLMÉNYVEZETÉSEK</h3>

Íme, a lehetőség, hogy egy Jaguar volánja mögött élje át a Teljesítmény művészetét.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
<h3>GYÁRLÁTOGATÁSOK</h3>

Íme, a lehetőség, hogy bepillantást nyerjen ultramodern gyártási folyamatunkba, és megtudja, hogyan készülnek a Jaguar ikonikus típusai.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
ICE ACADEMY

Fényűző vezetési élmény keretében tapasztalhatja meg, hogyan viselkedik egy nagy teljesítményű Jaguar havon és jégen.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Úgy értheti meg legkönnyebben a Jaguar szellemiségét, ha testközelbe kerül járműveinkkel. Ezért hoztuk létre a lélegzetelállító Jaguar Experiences élményprogramokat, amelyek révén ügyfeleink korábban elképzelhetetlen módokon találkozhatnak márkánkkal és modelleinkkel.

<h2>ÉLMÉNYVEZETÉSEK</h2>
JAGUAR EXPERIENCE TOUR
Emlékszik, amikor még különleges élménynek számított, ha a volánhoz ült? A Jaguar Experience Tour keretében a márka nagyteljesítményű autói társaságában tölthet el egy feledhetetlen napot, és ismét átélheti a vezetés zsigeri élményét.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
JAGUAR ÉLMÉNYVEZETÉSEK
Képzelje el, amint egy tapasztalt Jaguar Experience oktatóval az oldalán, egy versenypályán villámgyorsan veszi a kanyarokat egy nagyteljesítményű Jaguarral. Ennek az álomnak neve is van: ez a Jaguar élményvezetés.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
GYÁRLÁTOGATÁSOK
SOLIHULL
Vegyen részt exkluzív gyárlátogatáson az ultramodern solihulli üzemben, és pillantson be a kulisszák mögé, ahol a kibernetikus gyártórobotok és több száz magasan képzett szakember együttes erővel állítják elő a díjnyertes F‑PACE modellt, a Jaguar történetének első szabadidőjárművét.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
CASTLE BROMWICH
Derítse ki, pontosan mi kell ahhoz, hogy Castle Bromwich-ban megszülethessen a világ egyik legfejlettebb gépkocsija. Tapasztalja meg a brit tervezés és fejlesztés esszenciáját, amint a fémlemezből sportautó lesz.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
ICE ACADEMY, SVÉDORSZÁG

A minden évben megrendezett jégautózás élményprogramon idilli természeti környezetben tökéletesítheti vezetési tudását. Velünk tart?

TOVÁBBI RÉSZLETEK
KLASSZIKUS ÉLMÉNYEK
TOVÁBBI RÉSZLETEK
MIRA ÉS CASTLE BROMWICH TESZTVEZETÉS
A MIRA és Castle Bromwich gyárlátogatás során bepillantást nyerhet a világ egyik legkiválóbb autógyárának működésébe, majd a MIRA legendás tesztpályáján veterán és modern Jaguar modellekkel teheti próbára vezetési képességeit.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE
A Jaguar Classic Challenge az 1966 előtt gyártott, ikonikus Jaguar modellek számára kiírt, vadonatúj versenyszéria.
ÉLMÉNYVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon le egy Jaguar Experience programot, és tegye próbára a Jaguar képességeit
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel