TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

Találja meg a teljesítmény és a gazdaságosság Önhöz leginkább illő kombinációját.

Tisztán elektromos és hibrid járműveink merész formában értelmezik újra a Jaguar legendás teljesítményét, intelligens technológiáit és szépséges, progresszív formavilágát.

TISZTÁN ELEKTROMOS (BEV) JÁRMŰVEK

JAGUAR I-PACE

Első tisztán elektromos szabadidőjárművünk, a világszínvonalú formavilágot sportautókra jellemző menetteljesítményekkel társító Jaguar I-PACE 4,8 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára. Mindezt ráadásul szinte teljesen nesztelenül, zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett teszi.
JAGUAR I-PACE

PLUG-IN HIBRID (PHEV) MODELLEK

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Nagyteljesítményű luxus szabadidőjárművünk a takarékos plug-in elektromos hibrid technológiát mindennapos használati értékkel, a drámai szépséget sportos vezethetőséggel társítja.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

A plug-in elektromos hibrid technológia minden előnye, a kompakt szabadidőjárművek élvezetes tulajdonságaival társítva. A Jaguar E-PACE a megjelenés, a dinamizmus és a sportos vezethetőség egyedi ötvözetét kínálja.

MILD HIBRID (MHEV) MODELLEK

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

A mild hibrid technológia és a prémium menetteljesítmények kombinációja. A Jaguar F‑PACE a mindennapi használati érték, a dinamikus vezethetőség és a lenyűgöző formavilág izgalmas egységét kínálja.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Merész formai részleteit takarékos mild hibrid technológiával kombinálja, így a Jaguar első kompakt szabadidőjárműve a sportautókra jellemző dinamizmus és a mindennapi takarékosság egyedülálló elegyével kényeztet.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

A Jaguar történetének eddigi legfejlettebb, legtakarékosabb sportszedánját a kifinomultság és a menetteljesítmények új szintjére emeli a mild hibrid technológia.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Luxusszedán karakteres formatervvel és dinamikus vezethetőséggel. Mostantól mild hibrid technológia teszi még takarékosabbá.

A Jaguar Land Rover Limited folyamatosan arra törekszik, hogy tökéletesítse termékeinek, alkatrészeinek és tartozékainak műszaki tartalmát, formai részleteit és gyártási folyamatait. Ennek megfelelően folyamatosan változtatásokat eszközöl ezen területeken, és fenntartja az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát.