FLEET AND BUSINESS ÜGYFELEK

A cégautó-felhasználók, flottakezelők, kisvállalkozások és különleges ágazatokban dolgozó ügyfelek egyedi igényeire szabva.

VILÁGSZERTE ÁLLUNK A VÁLLALKOZÁSOK RENDELKEZÉSÉRE

Fedezze fel kivételesen gazdag luxusautó-kínálatunkat, hasonlítsa össze a lehetőségeket, és ismerje meg részletesen azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel Önt és vállalkozását segíthetjük.

SZEMLÉLETÜNK

A legkiválóbb műszaki és formai tartalmat kínáló Jaguar gépkocsik a legkülönfélébb vállalkozások számára kínálnak optimális megoldást. Globális jelenlétünk és szakértelmünk révén optimális helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a világ minden pontján kielégítsük flotta- és üzleti ügyfeleink elvárásait.

További részletek
KÉT IKONIKUS MÁRKA

Gazdag portfoliónkat alkotó Jaguar és Land Rover típusok könnyedén kombinálhatók egyetlen közös flotta-megállapodásban. Járműveink széles választékából minden ügyfelünknek tudunk elvárásaihoz messzemenőkig igazodó megoldást kínálni, a cégautók felhasználóitól kezdve a flottakezelőkig.

Fedezze fel járműveinket
SZOLGÁLTATÁSAINK ÉS KÖZPONTJAINK

Termékek és szolgáltatások gondosan összeállított választékával biztosítjuk, hogy Jaguar gépkocsija mindig a lehető legmagasabb színvonalú gondoskodásban részesüljön.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
EGYEDI ÜGYFELEK

Büszkén biztosítunk olyan személyre szabott szolgáltatásokat és járműveket diplomaták és külképviseletek részére, amelyek megfelelnek az általuk támasztott különleges kívánalmaknak. Emellett a hadsereg számára is kedvezményes értékesítési programot kínálunk.

KATONAI ELADÁSOK
A katonák bizonyos feltételek teljesülése esetén kedvezményes áron vásárolhatnak Jaguar gépkocsikat.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
DIPLOMÁCIAI ELADÁSOK
Diplomáciai értékesítési programunk a külképviseleti dolgozók speciális igényeit, elvárásait és arculati előírásait figyelembe véve kínál különböző Jaguar gépkocsikat.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
KÜLKÉPVISELETI ELADÁSOK
A Jaguar portfoliójában megtalálható modellek tökéletesen alkalmasak nagykövetségi gépkocsinak; a világ minden részében kínálunk egyedileg összeállított járműflottát különböző külképviseleti testületek számára.
További részletek
KAPCSOLATFELVÉTEL

Üzleti és flottaigényeivel kapcsolatos kérdéseivel forduljon csapatunk tagjaihoz.

Kapcsolatfelvétel
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben