ELEKTROMOS ÁTÁLLÁS A JAGUARRAL

Lenyűgöző vezethetőség, egyszerű használat Egy Jaguar volánja mögül az elektromos átállás a világ leglogikusabb döntése. A rajongókat éltető teljesítmény változatlanul rendelkezésre áll. A háttérben meghúzódó technológia napról napra intelligensebb és fenntarthatóbb lesz.

MIÉRT A JAGUAR?

TELJESÍTMÉNY, A VERSENYPÁLYÁRÓL A KÖZUTAKRA

TELJESÍTMÉNY, A VERSENYPÁLYÁRÓL A KÖZUTAKRA

Az elektromos motorsport-szériákban szerzett tapasztalatainkat felhasználva megépített első, tisztán elektromos, nagyteljesítményű szabadidőjárművünk, a Jaguar I‑PACE álló helyzetből 4,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. Mindezt ráadásul szinte teljesen nesztelenül, zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett teszi.
FENNTARTHATÓ, INTELLIGENS JÖVŐT ÉPÍTÜNK

FENNTARTHATÓ, INTELLIGENS JÖVŐT ÉPÍTÜNK

1935 óta szüntelenül magasabbra tesszük a mércét az egész autóipar számára. Ezen az elektromos hajtástechnológia sem változtat. Sőt, még több lehetőséget kínál számunkra, hogy megvalósítsuk a fenntarthatóbb, intelligensebb vezetési élményről alkotott jövőképünket, amely megtestesíti a márkánkra jellemző dinamizmust és formavilágot.

AZ ELEKTROMOS ÁTÁLLÁS LEGFONTOSABB ELŐNYEI

KEDVEZŐ ÜZEMBEN TARTÁSI KÖLTSÉGEK

KEDVEZŐ ÜZEMBEN TARTÁSI KÖLTSÉGEK

Az elektromos energia olcsóbb, mint a benzin vagy a gázolaj. Emellett számottevő adókedvezményekben is részesülhet. Ezen kívül számos helyen mentesülhet a behajtási korlátozások és a környezetvédelmi adók alól, illetve több városban ingyenesen parkolhat: a megtakarítások egyre jelentősebbek.
EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES

EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES

Ha autóját elsősorban otthonában tölti, hatékonyabban oszthatja be idejét. Csatlakoztassa autóját a töltőre este, és Jaguarja reggel ismét menetkészen várja.
ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

A kizárólag akkumulátorról táplált hajtásláncok zéró károsanyag-kibocsátás mellett kínálnak maximális motorteljesítményt. Az elektromos hálózatban folyamatosan nő a megújuló energia aránya, így az elektromos járművek évről évre tisztábban használhatók.
KARAKTERES VEZETHETŐSÉG

KARAKTERES VEZETHETŐSÉG

Az elektromos technológia nem pusztán rendkívül csendes: késlekedés nélküli, intenzív gyorsítást biztosít, ami sebességváltások sem szakítanak meg. Ez a teljes sebességtartományban karakteresen finom, közvetlen, robbanékony vezetési élményt garantál.

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS HÁROM TÍPUSA

TISZTÁN ELEKTROMOS (BEV)

TISZTÁN ELEKTROMOS (BEV)

A kizárólag villanymotorokkal és akkumulátorral szerelt, tisztán elektromos hajtáslánc a sportautókra jellemző menetdinamikát kínál, gyakorlatilag nesztelen működés és zéró károsanyag-kibocsátást mellett.
PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID (PHEV)

PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID (PHEV)

A belső égésű motort villanymotorral társító Jaguar plug-in elektromos hibrid (PHEV) modellek a zéró károsanyag-kibocsátással járó mindennapi használatot a hosszabb utazásokat lehetővé tevő, nagyteljesítményű belső égésű technológiával társítja.
MILD HIBRID (MHEV)

MILD HIBRID (MHEV)

A csekélyebb CO2-2 kibocsátást és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínáló, kifinomult mild hibrid hajtáslánc ideális a gyakran megtorpanó városi forgalomban.

TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

Fedezze fel a Jaguar felvillanyozó teljesítményének a világát tisztán elektromos és hibrid modelleink palettáján keresztül.
TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS FELFEDEZÉSE

MILYEN MESSZIRE UTAZHATOK?

MILYEN MESSZIRE UTAZHATOK?

Derítse ki, hogyan növelheti járműve hatótávolságát, és hogyan töltheti leghatékonyabban az autóját.
KEDVEZŐ ÜZEMBEN TARTÁSI KÖLTSÉGEK

KEDVEZŐ ÜZEMBEN TARTÁSI KÖLTSÉGEK

A potenciális adókedvezményektől és vételár-engedményektől kezdve a kedvezőbb fenntartási költségekig számtalan módon csökkentheti rendszeres kiadásait, ha elektromos járművek közlekedik.
TÖLTÉS OTTHON

TÖLTÉS OTTHON

Elektromos vagy plug-in elektromos hibrid járművét otthonában töltheti legkényelmesebben: minden reggel teli akkumulátorral indulhat útnak.
NYILVÁNOS TÖLTÉS

NYILVÁNOS TÖLTÉS

A nyilvános töltőállomások egyre sűrűbb hálózatának köszönhetően minden eddiginél egyszerűbben töltheti elektromos járművét otthonától távol.

A Jaguar Land Rover Limited folyamatosan arra törekszik, hogy tökéletesítse termékeinek, alkatrészeinek és tartozékainak műszaki tartalmát, formai részleteit és gyártási folyamatait. Ennek megfelelően folyamatosan változtatásokat eszközöl ezen területeken, és fenntartja az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát.


*I-PACE hivatalos üzemanyag-fogyasztás: nem értelmezhető; energia-felhasználás (kWh/100km): Vegyes üzem 22,0-25,2.2 CO2-kibocsátás 0 g/km. Elektromos hatótávolság: akár 470 km A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.


I-PACE WLTP számadatok megtekintése


2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, valamint felszerelt kerekek és tartozékok függvényében változhatnak.