FEDEZZE FEL A JAGUAR E‑PACE MODELLT.

FEDEZZE FEL A JAGUAR E‑PACE MODELLT.

ERŐ ÉS KIÁLLÁS

Plasztikusan kidolgozott, még határozottabb külső megjelenés Fejlett távolságifény-technológiát alkalmazó LED fényszórók fogják közre a karakteres Gloss Black monogram hűtőmaszkot.

E-Pace 24MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

ELEGÁNS KIDOLGOZÁSI LEHETŐSÉGEK

Az utastér minden részletét gondosan kidolgoztuk, a dupla soros öltésektől kezdve a forgótárcsákba mart Monogram mintázatig; a Coventry üléscímkéktől a fejtámaszokat díszítő Jaguar Leaper figuráig.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

TELJESÍTMÉNY ÉS DINAMIZMUS

Engedje szabadon a Jaguar által fejlesztett, villamosított teljesítményt.

INTELLIGENS ÜZEMMÓDOK

A Hybrid üzemmód a takarékosságot tartja szem előtt. A Save üzemmód a későbbiekre tartalékolja az akkumulátor töltését, amit aztán EV üzemmódban használhat fel – például olyankor, ha emissziómentes városi zónákon át vezet az útja.
FELVILLANYOZÓ HATÓTÁVOLSÁG
INTELLIGENS TÖLTÉS

MŰSZAKI ADATOK

0-100 KM/ÓRA

6,5MÁSODPERC

0-100 km/óra 6,5 másodperc alatt a Jaguar E-PACE P300e esetén.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

309 LE

227 kW a Jaguar E-PACE P300e esetén.

KIBOCSÁTÁS (MIN.)

31g/km ††

Zéró károsanyag-kibocsátás elektromos üzemmódban.

CSOMAGTARTÓ MÉRETE

601LITER

Folyadéktérfogat: Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a csomagtartót.

KEZES IRÁNYÍTHATÓSÁG

Reagáljon valós időben az útfelület változásaira. A Jaguar E-PACE opciós Adaptive Dynamics rendszere automatikusan úgy módosítja a felfüggesztés, a sebességváltó és a kormánymű beállításait, hogy optimális vezetési élményt biztosítson. A konfigurálható menetdinamika funkcióval pedig saját vezetési stílusához igazíthatja a jármű viselkedését.

MINDEN HELYZETBEN MAGABIZTOSAN

A JaguarDrive Control beállításaival igényei szerint dönthet a Jaguar E-PACE teljesítmény-kifejtéséről. Válasszon a nagy teljesítményű, kényelmes, vagy takarékos beállításokat. Kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén válassza az eső, jég vagy hó üzemmódok valamelyikét: innentől a hajtáslánc és a fékrendszer egyaránt olyan paraméterek szerint működik, hogy szavatolják a maximális tapadást.

KAPCSOLÓDÁS ÉS KÉNYELEM

A könnyed kapcsolódás érzése. Ön köré tervezett technológia.

MARADJON KAPCSOLATBAN

Tökéletes úti társ. Kapcsolódjon a Pivi Pro rendszerhez1 a kecses, 11,4 colos, ívelt érintőképernyőn és az Alexa hangvezérlésen keresztül. A vezeték nélküli szoftverfrissítések mindig naprakészen tartják a fedélzeti rendszereket.

LÉLEGEZZEN FEL

Az opciós utastéri légtisztító rendszer méri a belső levegő minőségét, közben aktívan ellenőrzi a kívülről beáramló levegőt, és kiszűri belőle az olyan szennyezőanyagokat, mint a por vagy a pollen.

MARADJON TÁJÉKOZOTT

Koncentráljon az útra. A konfigurálható 12,3 colos interaktív digitális műszerfalról (IDD) és a Head-up Display kijelzőről egyetlen pillantás alatt leolvasható minden lényeges információ.

DRIVER ASSISTANCE

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.

AKADÁLYTALAN KILÁTÁS

A ClearSight belső visszapillantó tükör jóvoltából mindig szemmel tarthatja a mögöttes forgalmat.5 A folyamatos videokép jóvoltából sem a tetőig pakolt csomagtartó, sem a nagyra nőtt utasok nem gátolják a hátratekintést.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

FEDEZZE FEL!

MODELLEK

MODELLEK

Teljes modellválaszték és felszereltségek megtekintése.
ÁTTEKINTÉS

ÁTTEKINTÉS

Utolérhetetlen sokoldalúság és karakteres Jaguar dizájn.

††WLTP számadatok megtekintése

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.


1.0Az online navigációs szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

2.0Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

3.0Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

4.0Csak kompatibilis okostelefonok esetén.

5.0Opciós szolgáltatás. Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezetők nem képesek könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.


Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.


A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.


A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.


A MeridianTM a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.


Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.


Az Android Auto a Google LLC. védjegye.