MILYEN MESSZIRE UTAZHATOK ELEKTROMOS JÁRMŰVEL?

Az akár 470 kilométeres* elektromos hatótávolsággal számolva egy teljesen feltöltött Jaguar I‑PACE egy teljes héten át képes kiszolgálni a legtöbb felhasználó szokásos mindennapi autós utazásait.**


Derítse ki, hogyan növelheti tisztán elektromos vagy plug-in elektromos hibrid járműve hatótávolságát.

JAGUAR I-PACE HATÓTÁVOLSÁG KALKULÁTOR

Egy tisztán elektromos járműben, illetve a plug-in elektromos hibridek tisztán elektromos (EV) üzemében minden funkció és berendezés az akkumulátorról táplálkozik. Ennek köszönhetően a vezetési stílus, az utazás közben használt funkciók, de még a menetkörülmények is befolyásolják a végső hatótávolságot. Az alábbi beállítások módosításával megtekintheti, valós felhasználási körülmények között milyen messzire juthatna el a Jaguar I‑PACE-szel.
km
HATÓTÁVOLSÁG EGYETLEN FELTÖLTÉSSEL
A BEÁLLÍTÁSOKAT ALÁBB MÓDOSÍTHATJA

VEZETÉSI PROFIL:

Város: Ön többségében a városban, illetve a környékén autózik, átlagosan 27 km/óra sebességgel.

BELSŐ KÖRNYEZET:

KERÉKMÉRET:

KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET: 0

Üzemanyag-fogyasztás: -. CO₂-kibocsátás: 0 (g/km). Elektromos hatótávolság: akár 470 km Az elektromos hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg. Az elért hatótávolság a jármű és az akkumulátor állapotától, a ténylegesen választott útvonaltól, valamint a környezeti viszonyoktól és a vezetési stílustól függően eltérő lehet.

MEKKORA EGY PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID JAGUAR MODELL HATÓTÁVOLSÁGA?

A Jaguar plug-in elektromos hibrid akkumulátora egy feltöltéssel akár 55 (Jaguar E‑PACE)1 vagy akár 53 (Jaguar F-PACE)1 kilométeres hatótávolságot biztosít. Így tökéletes megoldás a mindennapi ingázásra, városi használatra, hiszen tisztán elektromos (EV) üzemmódban zéró károsanyag-kibocsátással használhatja autóját.
MEKKORA EGY PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID JAGUAR MODELL HATÓTÁVOLSÁGA?

TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID HATÓTÁVOLSÁG NÖVELÉSE

Tudja meg, az alábbi tényezők hogyan növelhetik egy tisztán elektromos vagy plug-in elektromos hibrid jármű hatótávolságát.

FÉKENERGIA-VISSZANYERÉS

Amint felemeli lábát a gázpedálról, működésbe lép járművének intelligens fékenergia-visszanyerő fékrendszere. Ez kényelmesen lelassítja az autót, miközben a megtermelt energiával optimalizálja az akkumulátor töltését. Ha Ön a fékre lép, azzal megnövelheti a visszanyert energia mértékét.

TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

Fedezze fel a Jaguar felvillanyozó teljesítményének a világát tisztán elektromos és hibrid modelleink palettáján keresztül.
TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS FELFEDEZÉSE

TÖLTÉS OTTHON

TÖLTÉS OTTHON

Elektromos vagy plug-in elektromos hibrid járművét otthonában töltheti legkényelmesebben: minden reggel teli akkumulátorral indulhat útnak.
NYILVÁNOS TÖLTÉS

NYILVÁNOS TÖLTÉS

A nyilvános töltőállomások egyre sűrűbb hálózatának köszönhetően minden eddiginél egyszerűbben töltheti elektromos járművét otthonától távol.

A Jaguar Land Rover Limited folyamatosan arra törekszik, hogy tökéletesítse termékeinek, alkatrészeinek és tartozékainak műszaki tartalmát, formai részleteit és gyártási folyamatait. Ennek megfelelően folyamatosan változtatásokat eszközöl ezen területeken, és fenntartja az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát.


*I-PACE hivatalos üzemanyag-fogyasztás: nem értelmezhető; energia-felhasználás (kWh/100km): Vegyes üzem 22,0-25,2.2 CO2-kibocsátás 0 g/km. Elektromos hatótávolság: akár 470 km A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.


I-PACE WLTP számadatok megtekintése


**Átlagos heti ingázás: 264 km, a következő brit és észak-amerikai forrásokból nyert, az átlagos éves futásteljesítményekre vonatkozó adatok alapján: http://www.racfoundation.org/motoring-faqs/mobility#a26 és www.fhwa.dot.gov/ohim/onh00/bar8.htm. Az átlagos ötnapos futásteljesítmény és az átlagos brit és észak-amerikai adathalmazok alapján.


1 Az F-PACE plug-in elektromos hibrid modellre vonatkozó, hivatalos üzemanyag-fogyasztási adatok, I/100km: vegyes üzem 2,2-2.5.2 CO2-kibocsátás 49-57 g/km. Elektromos hatótávolság: akár 53 km.

Az E-PACE plug-in elektromos hibrid modellre vonatkozó, hivatalos üzemanyag-fogyasztási adatok, I/100km: vegyes üzem 2,0.2 CO2-kibocsátás 44 g/km. Elektromos hatótávolság: akár 55 km. A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.


F-PACE WLTP számadatok megtekintése
E-PACE WLTP számadatok megtekintése