JAGUAR ÉLMÉNYVEZETÉSEK

JAGUAR ÉLMÉNYVEZETÉSEK

Íme, a lehetőség, hogy egy Jaguar volánja mögött élje át a Teljesítmény művészetét.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Úgy értheti meg legkönnyebben a Jaguar szellemiségét, ha testközelbe kerül járműveinkkel. Ezért hoztuk létre a lélegzetelállító Jaguar Experiences élményprogramokat, amelyek révén ügyfeleink korábban elképzelhetetlen módokon találkozhatnak márkánkkal és modelleinkkel.

ÉLMÉNYVEZETÉSEK

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

Emlékszik, amikor még különleges élménynek számított, ha a volánhoz ült? A Jaguar Experience Tour keretében a márka nagyteljesítményű autói társaságában tölthet el egy feledhetetlen napot, és ismét átélheti a vezetés zsigeri élményét.
JAGUAR ÉLMÉNYVEZETÉSEK

JAGUAR ÉLMÉNYVEZETÉSEK

Képzelje el, amint egy tapasztalt Jaguar Experience oktatóval az oldalán, egy versenypályán villámgyorsan veszi a kanyarokat egy nagyteljesítményű Jaguarral. Ennek az álomnak neve is van: ez a Jaguar élményvezetés.

GYÁRLÁTOGATÁSOK

SOLIHULL

SOLIHULL

Vegyen részt exkluzív gyárlátogatáson az ultramodern solihulli üzemben, és pillantson be a kulisszák mögé, ahol a kibernetikus gyártórobotok és több száz magasan képzett szakember együttes erővel állítják elő a díjnyertes F‑PACE modellt, a Jaguar történetének első szabadidőjárművét.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Derítse ki, pontosan mi kell ahhoz, hogy Castle Bromwich-ban megszülethessen a világ egyik legfejlettebb gépkocsija. Tapasztalja meg a brit tervezés és fejlesztés esszenciáját, amint a fémlemezből sportautó lesz.
ICE ACADEMY, SVÉDORSZÁG

ICE ACADEMY, SVÉDORSZÁG

A minden évben megrendezett jégautózás élményprogramon idilli természeti környezetben tökéletesítheti vezetési tudását. Velünk tart?
TOVÁBBI RÉSZLETEK

KLASSZIKUS ÉLMÉNYEK

MIRA ÉS CASTLE BROMWICH TESZTVEZETÉS

MIRA ÉS CASTLE BROMWICH TESZTVEZETÉS

A MIRA és Castle Bromwich gyárlátogatás során bepillantást nyerhet a világ egyik legkiválóbb autógyárának működésébe, majd a MIRA legendás tesztpályáján veterán és modern Jaguar modellekkel teheti próbára vezetési képességeit.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

A Jaguar Classic Challenge az 1966 előtt gyártott, ikonikus Jaguar modellek számára kiírt, vadonatúj versenyszéria.