JAGUAR ÉLMÉNYVEZETÉSEK

Íme, a lehetőség, hogy egy Jaguar volánja mögött élje át a Teljesítmény művészetét.

Úgy értheti meg legkönnyebben a Jaguar szellemiségét, ha testközelbe kerül járműveinkkel. Ezért hoztuk létre a lélegzetelállító Jaguar Experiences élményprogramokat, amelyek révén ügyfeleink korábban elképzelhetetlen módokon találkozhatnak márkánkkal és modelleinkkel.

ÉLMÉNYVEZETÉSEK

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

Emlékszik, amikor még különleges élménynek számított, ha a volánhoz ült? A Jaguar Experience Tour keretében a márka nagyteljesítményű autói társaságában tölthet el egy feledhetetlen napot, és ismét átélheti a vezetés zsigeri élményét.
JAGUAR ÉLMÉNYVEZETÉSEK

JAGUAR ÉLMÉNYVEZETÉSEK

Képzelje el, amint egy tapasztalt Jaguar Experience oktatóval az oldalán, egy versenypályán villámgyorsan veszi a kanyarokat egy nagyteljesítményű Jaguarral. Ennek az álomnak neve is van: ez a Jaguar élményvezetés.

GYÁRLÁTOGATÁSOK

SOLIHULL

SOLIHULL

Vegyen részt exkluzív gyárlátogatáson az ultramodern solihulli üzemben, és pillantson be a kulisszák mögé, ahol a kibernetikus gyártórobotok és több száz magasan képzett szakember együttes erővel állítják elő a díjnyertes F‑PACE modellt, a Jaguar történetének első szabadidőjárművét.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Derítse ki, pontosan mi kell ahhoz, hogy Castle Bromwich-ban megszülethessen a világ egyik legfejlettebb gépkocsija. Tapasztalja meg a brit tervezés és fejlesztés esszenciáját, amint a fémlemezből sportautó lesz.