ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

Az országúti segélyszolgálat program az utazási vészhelyzetekben nyújt segítséget a meghibásodás vagy baleset miatti mozgásképtelenségtől kezdve az olyan apróbb hibákig, mint a defekt. Az országúti segélyszolgálat program előnyei a gyártói garancia teljes időtartama alatt rendelkezésre állnak.

AZ ASSISTANCE SZOLGÁLTATÓNK KÉPZETT, TÖBB NYELVEN BESZÉLŐ OPERÁTORA ÁLL AZ ÖN RENDELKEZÉSÉRE A NAP 24 ÓRÁJÁBAN AZ ÉV 365 NAPJÁN

AZ ASSISTANCE SZOLGÁLTATÓNK KÉPZETT, TÖBB NYELVEN BESZÉLŐ OPERÁTORA ÁLL AZ ÖN RENDELKEZÉSÉRE A NAP 24 ÓRÁJÁBAN AZ ÉV 365 NAPJÁN

JAGUAR LAND ROVER ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Bármely helyzetben rendelkezésére áll Jaguar Land Rover Országúti Segélyszolgálatunk Európa-szerte. Ennek feltétele, hogy járműve érvényes Jaguar Land Rover garanciával rendelkezzen.

A Jaguar Land Rover 0-24 órás segélyszolgálat elérhetősége a hét bármely napján:
Amennyiben segítségre lenne szüksége, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:
Elérhetőség: +36 1 345 1606
Vagy (amennyiben elérhető) tartsa lenyomva a középső tetőpanel bal oldali B-Call gombot legalább 3 másodpercig.

Hívásakor az alábbi adatokra lesz szükségünk:


  • A nevére

  • A tartózkodási helyére

  • A regisztrációs számára vagy autója alvázszámára

  • A probléma rövid leírására

  • Elérhetőségére


Általános feltételek

A Jaguar Land Rover Országúti Segélyszolgálat elérhető a következő országokban: Albánia, Ausztria, Bosznia Hercegovina, Belgium, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Koszovó, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Moldova, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság.
Bizonyos esetekben a pénzügyi korlátozások lehetnek érvényben – további részleteket a Garancia előnyök kézikönyv tartalmaz.

ELŐNYÖK

Autómentés és vontatás

Lerobbanás

Ha nem tudja megkezdeni vagy folytatni utazását, mert járműve mozgásképtelen, vagy más technikai probléma miatt (pl. figyelmeztető lámpa világít) a fent megadott országok valamelyikében, a Jaguar Land Rover Segélyszolgálat biztosítja az autó szervizelését. Amennyiben a helyszínen való szervizelést a törvény tiltja, vagy nem lenne biztonságos, a Segélyszolgálat az autót a legközelebbi - ideális esetben a kijelölt JLR - szervizbe szállíttatja.
Még az önhibából felmerülő problémák (például: lemerült akkumulátor, üzemanyag kifogyása, elveszett kulcs) esetén is rendelkezésére áll A Jaguar Land Rover Országúti Segélyszolgálat.

MÁSODLAGOS ELŐNYÖK

Csereautó

Meghibásodás esetén A Jaguar Land Rover Segélyszolgálat csereautót biztosít, amíg az Ön járműve javítás alatt áll.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a csereautók elérhetősége függ helyi adottságoktól. A helyi kölcsönző szerződési feltételei érvényesek. Csereautó igénylésekor előfordulhat, hogy meg kell adnia bankkártya adatait is a csereautó átvételekor a helyi szabályozásoknak megfelelően.

EGYÉB MEGOLDÁSOK

Taxi

A Jaguar Land Rover Segélyszolgálat fedezi a Taxi költégeit a legközelebbi vasútállamosig, repülőtérig vagy egyéb választott helyszínig, amennyiben az utazás költsége nem haladja meg a bruttó 200€-t.

Vonat

400€-t nem meghaladó bruttó utazási költégig/fő, elsőosztályon.

Repülőgép

700€-t meg nem haladó bruttó utazási költégig/fő, Premium Economy járaton.

EGYÉB MEGOLDÁSOK

Szállás biztosítása

Amennyiben az utazás folytatása nem lehetséges az adott napon, a Jaguar Land Rover Segélyszolgálat szállást biztosít az érintett személyek számára egy éjszakára 4 vagy 5 csillagos szállodában (bruttó 300€ összegig/éj reggelivel) belföldön, és maximum 7 éjszakára 4 vagy 5 csillagos szállodában (bruttó 300€ összegig/éj reggelivel)) külföldön.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

A szervizelt jármű átvétele/haza szállíttatása

A megjavított autót átveheti személyesen, vagy a Jaguar Land Rover Segélyszolgálattal elszállíttathatja lekóhelyére vagy az Ön által megadott helyszínre.

A meghibásodott jármű átvétele, szállíttatása

A meghibásodott autót a Jaguar Land Rover Segélyszolgálat elszállíttatja a legközelebbi kijelölt JLR Szervizközpontba, vagy az Ön által megadott helyszínre.

Közúti balesetek

Ha nem tudja megkezdeni vagy folytatni utazását baleset/ütközés miatt a fent megadott országok valamelyikében (Általános feltételek), a Jaguar Land Rover Segélyszolgálat biztosítja az autót a legközelebbi, vagy egy kijelölt JLR márkaszervizbe szállíttatja.

A márkaszervizben történő szervizelés esetén (maximum 4 naptári napra) a Jaguar/Land Rover Segélyszolgálat csereautót biztosít.