F‑PACE SVR

5.0 V8-as kompresszoros motorjával és 283 km/óra végsebességével az F‑PACE SVR a Jaguar felülmúlhatatlanul sportos szabadidőjárműve.

VEGYES CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
Akár 272 automata sebességváltóval
 
VEGYES ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS l/100km
Akár 11,9"

HASONLÍTSA ÖSSZE JÁRMŰVEINKET
Válasszon ki akár három Jaguar modellt, és hasonlítsa őket össze.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguarját.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben.

Az SVO részleg által fejlesztett Jaguar sportautók a legendás brit sportmárka lényegének tökéletes megnyilvánulásai. Lenyűgöző teljesítményükkel, kivételes fényűzésükkel és élvonalbeli technológiájukkal a Jaguar legjavát testesítik meg. Az SVO legfrissebb alkotása az F‑PACE SVR – a Jaguar legtökéletesebb sportos szabadidőjárműve.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
NAGYTELJESÍTMÉNYŰ FÉNYŰZÉS

Az F‑PACE SVR kompromisszumokat nem ismerő sportautó, egy ötszemélyes szabadidőjármű praktikumával és sokoldalúságával. A rombuszmintás steppelésű, perforált Windsor bőrbe vont első és hátsó sportülések kiemelkedően kényelmesek, és tökéletesen tartanak minden kanyarban.

MENETTELJESÍTMÉNYEK
FELKAVARÓ HANGZÁSVILÁG

Az F‑PACE SVR 5.0 literes, kompresszoros V8-as motorja versenyautókat idéző mély, drámai hangzással nyűgöz le. Adja át magát a lenyűgöző hangzásnak.

FILM MEGTEKINTÉSE
SVR HANGZÁS
V8 SUPERCHARGED

Az F‑PACE SVR 5.0 literes, kompresszoros V8-as benzinmotorja 550 lóerőt és 680 Nm forgatónyomatékot ad le, a modell álló helyzetből mindössze 4,3 mp alatt gyorsul 100km/órára, végsebessége 283 km/óra.

FEDEZZE FEL A TELJESÍTMÉNYT
SVR MOTOR
KÖZÖS TELJESÍTMÉNY

Az F‑PACE SVR formatervének minden részlete a tökéletes aerodinamikai teljesítményt szolgálja. Kisebb felhajtóerő, fokozott tapadás, pontosabb vezethetőség, kiemelkedő stabilitás: ez a 283 km/óra végsebesség záloga!

FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT
AERODINAMIKA
F‑PACE SVR EGYEDI JELLEMZŐK
NAGYTELJESÍTMÉNYŰ FÉKRENDSZER
Az F‑PACE SVR nagyteljesítményű fékrendszere gyorsan és pontosan reagál; fáradásmentes teljesítménye különösen nagy sebességről történő ismételt lassítások során jelent előnyt.
ENGEDJE SZABADON ÉRZÉKSZERVEIT
A szemkápráztató megjelenéshez illő hanghatásokról az F-TYPE-ról mintázott, változó aktív kipufogószeleppel szerelt, négy, polírozott alumínium végcsöves kipufogórendszer gondoskodik.
KOVÁCSOLT KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK
A lenyűgözően látványos könnyűfém keréktárcsák még sportosabbá teszik az F‑PACE SVR kiállását. Válassza a Diamond Turned kivitelű, 21" kovácsolt könnyűfém keréktárcsákat, vagy az opciós 22" kovácsolt könnyűfém keréktárcsákat Diamond Turned vagy Gloss Black kidolgozással.
SPORTSHIFT VÁLTÓKAR
A SportShift váltókar támogatja a gyors, manuális váltásokat; az egyszerűen és ösztönösen használható rendszer még sportosabbá teszi az F‑PACE SVR karakterét.
UTASÜLÉSEK
Akár elöl, akár hátul foglal helyet, minden utas azonnal egynek érzi magát az F‑PACE SVR-rel, amint helyet foglal a prémium perforált Windsor bőrkárpitozású, testhez simuló sportülésekben. Hátul a lábtér és a térd férőhelye megegyezik az alapkivitelű F‑PACE azonos értékeivel: 945, illetve 65 mm.
MOTORHÁZFEDÉL SZELLŐZŐNYÍLÁSOK
Az F‑PACE SVR motorházfedelén optimálisan elhelyezett, új szellőzőnyílások javítják a légcserét és a hűtést. A nyílásokon át akadálytalanul távozhat a hűtőn átáramló levegő, illetve folyamatos légmozgást tartanak fenn a motortérben.
NAGY TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE

Az F‑PACE modellek fényűzése és praktikuma nem változott. A tökéletesített aerodinamikai teljesítményű F‑PACE SVR azonban felszabadítja a modellben rejlő lehetőségeket, és lélegzetelállító menetdinamikát tesz lehetővé.

MAXIMÁLIS HŰTÉS

Az F‑PACE SVR első lökhárítójában kialakított, nagyobb légbeömlők és az optimálisan elhelyezett motorházfedél szellőzőnyílások hatékonyabb légáramlást és jobb hűtést tesznek lehetővé.

ELÖLNÉZET
LÉGÁRAMLÁS OPTIMALIZÁLÁSA

Az egyedi oldalsó rostélyok a kerékívekből vezetik ki a levegőt, ezzel minimálisra csökkentve az első tengelyre ható felhajtóerőt, míg a hosszabb légterelő a tető feletti légáramlatokat simítja el, ami alacsony, 0,37-es közegellenállási együtthatót eredményez.

OLDALNÉZET
TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS

A sík hátsó fenéklemez csökkenti a légörvények kialakulását, míg a hátsó diffúzor a légáramlatok kiegyenlítésével járul hozzá az F‑PACE SVR nagysebességű stabilitásához.

HÁTULNÉZET
MOTOROK MŰSZAKI ADATAI

A teljesen alumínium szerkezetű, 550 lóerős, kompresszoros 5.0 V8 benzinmotor minden idők legerősebb F‑PACE modelljévé teszi az F‑PACE SVR-t.

MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
DINAMIKUS RÉSZLETEK
A Dynamic üzemmód még élénkebbé teszi az F‑PACE SVR sportos karakterét. A beállítás élesebb gázreakciót, súlyosabb kormányzást, valamint magasabb fordulatszámon engedélyezi a váltásokat.

MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
F‑PACE SVR SZEMÉLYRE SZABÁSA
Az F‑PACE nagyteljesítményű szabadidőjármű a vezetés élményét kiváló használati értékkel és takarékossággal társítja. Állítsa össze álmai F‑PACE modelljét a konfigurátorunk segítségével.

MODELL KONFIGURÁLÁSA
OPCIÓK ÉS JAGUAR GEAR TARTOZÉKOK
Tegye még egyedibbé az F‑PACE SVR-t a prémium opciók és tartozékok segítségével.


OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE
BROSÚRA LETÖLTÉSE

Még többet szeretne megtudni? Az F‑PACE SVR modellről még alaposabb tájékoztatást talál az itt letölthető brosúrában.

BROSÚRA LETÖLTÉSE

Gyártó által megadott célértékek. A végleges, hivatalos adatok a gyártást megelőzően kerülnek megállapításra. Figyelem: a CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs függvényében változhatnak. Az alapkivitelű kerekekkel nem minden esetben érhetők el a legalacsonyabb értékek.