SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

A fényűzés, a teljesítmény és a technológia új szintjét elérve különleges Jaguar járműveket teremtünk.

Megbabonázó teljesítmény, felülmúlhatatlan fényűzés, élvonalbeli technológiák. A Special Vehicle Operations a Jaguar legjavát tárja elénk exkluzív SV típusjelzésű csúcsmodelljeivel, limitált példányszámú gyűjtői kiadásaival, és egyedi fejlesztési projektjeivel.

ÜZEMEINK

ÜZEMEINK

Az SVO az angliai Warwickshire-ben található 20 millió fontos beruházással létrehozott, vadonatúj technológiai központban működik. Ez a különleges gyártólétesítmény a Jaguar Land Rover kiválósági központja, amely 200 autóipari szakembernek ad munkát. Az SVO 20 000 négyzetméteres cégközpontjában több mint 40 műszaki fejlesztési ellenőrző állomás és egy világszínvonalú fényezőműhely működik.
A FELÜLMÚLHATATLAN SPORTOS SZABADIDŐJÁRMŰ

A FELÜLMÚLHATATLAN SPORTOS SZABADIDŐJÁRMŰ

Az F‑PACE eredeti fényűzését és praktikumát maradéktalanul megöröklő, izgalmas új SVR kivitel a felszínre hozza a típusban rejlő lehetőségeket. Kompresszoros 5.0 V8-as motorjának, fejlett aerodinamikai jellemzőinek, valamint sportos vezetésre optimalizált alkatrészeinek köszönhetően az SVR a valaha létezett leggyorsabb F‑PACE modell.
JÁRMŰ FELFEDEZÉSE

SV KÖZPONTOK

Az SV Központokban testközelből ismerheti meg különleges járműveinket, és elbeszélgethet az SV szakembereivel.

TESZTJÁRMŰVEK

TESZTJÁRMŰVEK

Szeretne tesztvezetésen kipróbálni egy Jaguar SV modellt? SV központjaink tesztautókkal várják azokat, akik megismerkednének a Jaguar SV mesterműveivel.
SZAKÉRTŐ TUDÁS

SZAKÉRTŐ TUDÁS

Páratlan termékismeretüknek köszönhetően az SV értékesítői mindenben segítségükre lesznek, hogy megépíthesse tökéletes Jaguar járművét.
KÜLÖNLEGESEN FELKÉSZÜLT SZERELŐK

KÜLÖNLEGESEN FELKÉSZÜLT SZERELŐK

Az SV járművei igazán különlegesek, ezért karbantartásuk is különleges felkészültséget igényel. Éppen ezért SV szakértői központjaink kizárólag a legmagasabban képzett Jaguar szerelőket alkalmazzák. Az SV szakértői központok szerelői magas szintű képzésben részesülnek, hogy a lehető legjobban viselhessék gondját az Ön járművének.

KAPCSOLAT FELVÉTELE SV SZAKÉRTŐVEL

Adja meg irányítószámát, majd a szolgáltatások menüben válassza ki az 'SV szakértői központok' lehetőséget.