TÉLI KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK

BIZONYÍTOTTAN FELKÉSZÜLT

Bemutatjuk az eredeti Jaguar téli keréktárcsákat és a jóváhagyott téli gumiabroncsokat.


Ezek a világ legkíméletlenebb vidékein, fagyban, hóban és latyakban vizsgáztak, hogy elnyerjék márkánk jóváhagyását. Ha ilyen körülmények között helyt állnak, az Ön téli autóhasználatát is biztonságossá fogják tenni.

NAGYSEBESSÉGŰ TESZT NEDVES ASZFALTON

Hogy a legnagyobb esőben is maximális tapadást biztosítsanak.

HŐMÉRSÉKLETI TESZT

Igazolandó, hogy kerekeink -40°C-tól akár 80°C-ig helyt állnak, és 100%-os relatív páratartalom mellett is tökéletesen teljesítenek.

JÁRDASZEGÉLY-TESZT

40 km/óra sebességgel 150 mm-es járdaszegélynek hajtunk: a kerekeknek szerkezeti roncsolódás nélkül el kell viselniük az ütést.

IGAZOLTAN KORÁBBAN ÁLL MEG

Hideg, nyirkos időben még fontosabb, hogy a jármű gyorsan meg tudjon állni, és irányítható maradjon. A Jaguar által jóváhagyott téli abroncsok számottevően rövidebb úton képesek megállni téli körülmények között, mint nyári abroncsaink: jeges útfelületen, 60 km/óráról lassítva akár 64 százalékkal rövidebb lehet a fékút.


Ön tehát hidegben is magabiztosan vezethet.

IGAZOLTAN KORÁBBAN ÁLL MEG

EU TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ ABRONCSOK

A Jaguar által jóváhagyott téli gumiabroncsok minőségét két szabványos, az EU hatóságai által szabályozott és elfogadott tanúsítvány-címke igazolja: az “M+S” jelzés, valamint a “3 hegycsúcs és hópihe" ikon arra utal, hogy az abroncsok bizonyos meghatározott, kedvezőtlen időjárási körülmények között is helyt állnak.

MUD + SNOW (SÁR ÉS HÓ)
3 HEGYCSÚCS ÉS HÓPIHE

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Válassza ki az autójához optimális téli keréktárcsát és gumiabroncsot. Keresse munkatársainkat még ma.

TARTOZÉKOK

Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését a kifejezetten az Ön autójához tervezett tartozékaink széles választékával.
TARTOZÉKOK
  • A teszt során nyári, illetve téli gumiabroncsokkal szerelt F-PACE szabadidőjárművet vizsgáltak 60 km/óra sebességnél, jéggel borított, egyenletes útfelületen.