FEDEZZE FEL A JAGUAR I‑PACE MODELLT

FEDEZZE FEL A JAGUAR I‑PACE MODELLT

ELŐRE TEKINTÜNK

Az áramvonalas karosszéria elegáns vonalai csökkentik a légellenállást.

I-Pace 24MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

KECSES EGYSZERŰSÉG

Letisztult elrendezés, igényes kidolgozás. Minden részletében elegáns környezet.

TISZTÁN ELEKTROMOS

Felvillanyozó menetteljesítmények. Zéró károsanyag-kibocsátás.

SZABADSÁG, SZORONGÁS NÉLKÜL

Ne aggódjon a hatótáv miatt: kalandozzon bátran! Magabiztosan indulhat útra nagyobb távolságokra, hiszen a Pivi Pro1 megjeleníti az út közben található töltőpontokat.

FÉKENERGIA VISSZANYERÉS

A regeneratív féktechnológia a lassítás során felszabaduló energiával tölti az akkumulátort, növelve a hatótávolságot. Válasszon a négy különböző JaguarDrive Control üzemmód közül: optimális beállításokat kínálunk a dinamikus, komfortos és takarékos vezetéshez, illetve kedvezőtlen időjárási körülmények esetére.

FEJLETT FELFÜGGESZTÉS

Az aktív felfüggesztés nagy sebességű haladáskor automatikusan leülteti a járművet, ezzel csökkentve légellenállását. Az Adaptive Dynamics rendszer folyamatosan ellenőrzi a körülményeket, és úgy módosítja a felfüggesztés beállításait, hogy a kényelem és a dinamizmus felülmúlhatatlan kombinációját biztosítsa.

TECHNOLÓGIA A KÉNYELEM SZOLGÁLATÁBAN

A rendelkezésre álló technológiák széles köre problémamentes kapcsolódást teremt.

ÖSZTÖNÖSEN KEZELHETŐ, KETTŐS KIJELZŐ

A dupla érintőképernyős Pivi Pro leegyszerűsíti a fedélzeti rendszerek kezelését. Váltson könnyedén a médialejátszó alkalmazások, a töltési szint vagy a klímaszabályozás között, miközben az online navigációs funkció jóvoltából egy percre sem kell szem elől tévesztenie úti célját.1.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A kompatibilis készülékek töltéséről a padlókonzolon kialakított, vezeték nélküli töltő berendezés gondoskodik.

KLÍMABERENDEZÉS

Takarékosságra és kényelemre tervezve. Az intelligens klímaszabályozó rendszer ellenőrzi, hogy hányan ülnek az autóban, és a foglalt ülésekre koncentrálva alakít ki klimatizált zónákat. Ezzel akár 30 százalékkal csökkenthető a rendszer energiahasználata.

DRIVER ASSISTANCE

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.

FEDEZZE FEL!

MODELLEK

MODELLEK

Teljes modellválaszték és felszereltségek megtekintése.
ÁTTEKINTÉS

ÁTTEKINTÉS

Innováció és formatervezés tökéletes egyensúlya.

TranslationWLTP számadatok megtekintése.
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.  


* A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.


1Az egyes piacokon elérhető mobilhálózatok, a lefedettség és az ügyfélfiók függvényében. Az online navigációs szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.


A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.  


A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

470 kmTranslation

Várható tényleges hatótávolság: akár 470 km (WLTP.)

TÖLTÉS IDŐTARTAMA OTTHONÁBAN (AKÁR)

8,58 óra*

Teljesen feltöltve 11kW-es váltóáramú töltővel.

LOKÁLIS KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

0CO2

Élvezze a zéró károsanyag-kibocsátás előnyeit.

0-100 KM/ÓRA

4,8 másodperc

0-100 km/óra 4,8 mp alatt.