PARTNEREINK

Együtt újítunk, egyként nyerünk.
TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

A TCS egy olyan informatikai szolgáltató, tanácsadó és üzleti megoldásokat kínáló szervezet, amely több mint 50 éve működik együtt számtalan vállalattal. A TCS az üzleti, technológiai és műszaki fejlesztési szolgáltatások tanácsadásra épülő, kognitív alapú, integrált portfolióját kínálja. A Tata-csoportba tartozó TCS a világ 55 országában több mint 606 000 tanácsadót foglalkoztat. A TCS küldetése, hogy az innovációk ereje által elősegítse a fenntarthatóságot, és ezzel értelmet adjon a jövőnek. A TCS és a Jaguar TCS Racing közötti együttműködés a vállalat szakértelmét és tudását felhasználva innovatív megoldásokat bocsát a csapat részére, elősegítve annak sikerét a Formula E bajnokságban. TCS
WOLFSPEED

WOLFSPEED

A Wolfspeed vezető szerepet tölt be a szilícium-karbid és GaN technológiák globális alkalmazása terén. Kemény munka, együttműködés, valamint az innováció iránti rajongásunk révén váltjuk valóra a lehetőségeket.


A Jaguar TCS Racing 2017 óta alkalmazza hajtáslánc-invertereiben a Wolfspeed szilícium-karbid technológiáját, egyre jobb hatásfokot, mind magasabb teljesítményt érve el. A csapat hivatalos félvezető beszállító partnereként a Wolfspeed teljes körű rálátással bír azokra a szélsőséges körülményekre, amelyek között félvezetőinknek teljesíteniük kell az elektromos hajtásláncokban, és hatékonyabban tudja átültetni a versenypályán szerzett tapasztalatokat az új generációs Jaguar személyautókba.

GKN AUTOMOTIVE

GKN AUTOMOTIVE

A Jaguar TCS Racing hivatalos eDrive partnere, a GKN Automotive egy olyan globális autóipari technológiai vállalat, amely piacvezető hajtási rendszereket és fejlett eHajtáslánc technológiákat fejleszt, épít és szállít a globális autóipar eredeti alkatrész-beszállítói számára. A vállalat komoly szakértelemmel bír a hajtáslánc-vezérlő szoftverek, valamint a tesztelés és a validálás terén, és ezen kompetenciájával hozzájárult a Jaguar TCS Racing csapat Gen3 versenyautójának fejlesztéséhez: a GKN egyik szoftvermérnöke a Jaguar TCS Racing központi stábjának tagjaként dolgozik. A GKN Automotive és a Jaguar TCS Racing közötti, szoros együttműködés a hajtáslánc-technológiák és a fejlett hűtéstechnológiák támogatása révén javítja a fejlesztés hatásfokát; az így szerzett tapasztalatokat a versenypályákról átültetik a közúti járművekbe.
DOW

DOW

A Jaguar TCS Racing hivatalos anyagtudományi partnere, a DOW meggyőződéssel hisz a sport erejében. Büszkén bocsátja az alkalmazás-fejlesztés és a műszaki integráció terén szerzett szakértelmét, valamint a szállítmányozás és a közlekedés terén szerzett, több mint 100 éves tapasztalatát a Jaguar TCS Racing rendelkezésére, hogy együtt olyan új generációs anyagokat fejlesszenek ki és alkalmazzanak, amelyek felgyorsíthatják a csekély szénkibocsátású jövő beköszöntét. A mobilitás tudományos aspektusaival foglalkozó MobilityScience™ csapatunk kollaboratív innováció keretében szorosan együttműködik a Jaguar TCS Racing munkatársaival, hogy olyan anyagtudományi megoldásokat dolgozzanak ki, amelyek biztonságosabbá, takarékosabbá, stabilabbá tehetik a versenyautót, egyszersmind választ adjanak az elektromos járművek iránt a motorsportban és a mindennapokban egyaránt folyamatosan növekvő keresletre
CASTROL

CASTROL

A teljesítmény iránti rajongásunk és az együttműködést támogató filozófiánk lehetővé tette számunkra, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek kulcsfontosságúnak bizonyultak számtalan technológiai áttörés megvalósításában, a szárazföldön éppúgy, mint a vízen, a levegőben vagy a világűrben. A villamosítási átállással összhangban kifejlesztettük és forgalomba hoztuk kifejezetten elektromos járművekhez szánt e-kenőanyagainkat. A Jaguar TCS Racing Formula E csapatával kötött együttműködésünk lehetővé teszi számunkra, hogy e-kenőanyagainkat a versenypályákon teszteljük, és ezáltal a közlekedés jövőjét támogató áttörést érhessünk el. Több mint olaj: folyékony mérnöki szakértelem.
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

A több mint 300 terméket kínáló Micro Focus egyike a világ legnagyobb vállalatiszoftver-szolgáltatóinak. Segítenek ügyfeleiknek egyensúlyt teremteni a mindennapok informatikai szükségletei és a jövő digitális lehetőségeit előkészítő átalakulás között. Megoldásaikat többek között a biztonság, az informatikai üzemeltetés, az alkalmazás szállítás, a vezetés, a modernizáció és az analitika területén kínálják, szakértelmük fókuszában a környezeti, a társadalmi és vezetési kérdések állnak: a Micro Focus az a transzparens partner, amelyre ügyfeleinek szüksége van. Együtt képesek lesznek meghozni azokat a döntéseket, amelyek révén összeegyeztethetik a működés és az átalakulás követelményeit.
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Az Alpinestars az élvonalbeli motorsport védőfelszerelések vezető globális gyártójaként csaknem 60 éve áll a motorsport élén. A Forma-1-től a Formula E-ig, a WEC-től a NASCAR-ig, a WRC-től a Dakarig a világ legkiválóbb versenyzőivel és csapataival működik együtt a vállalat, hogy a legmagasabb színvonalú, fejlett technológiát alkalmazó egyéni és csapattermékeket biztosítsa, amelyek felülmúlhatatlan védelmet, teljesítményt és légáteresztő képességet kínálnak a motorsport legkiválóbb versenyzőinek, köztük a Jaguar TCS Racing Team két pilótájának, Mitch Evansnek és Sam Birdnek. Egy cél. Egy jövő.
UNCOMMON

UNCOMMON

Kreatív vállalkozásként testre szabott megoldásokat kínálunk, a csapatruházattól az ajándéktárgyakig, a koncepció kidolgozásától a megvalósításig. Éberek vagyunk, és fittyet hányunk a szokványos megoldásokra. Munkatársainkkal és a bolygóval a legnagyobb tisztelettel bánunk, arra törekszünk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból, minimalizáljuk környezeti hatásunkat, és kiemelkedő színvonalú termékeket hozzunk létre. Karakteres, innovatív ajándéktárgyakat és csapatruházatot tervezünk, fejlesztünk és gyártunk. Másként gondolkodunk, habozás nélküli cselekszünk. Globális hálózatunk, széles körű kompetenciánk és a fenntartható divat terén szerzett szakértelmünk jóvoltából ajándéktárgyaink használaton kívül is örömet okoznak. Ez az Uncommon - a nem szokványos vállalat
AERO

AERO

Az AERO Fenntartható Anyagtechnológia molekuláris szinten forradalmasítja a festékipart. Az AERO olyan kistömegű, különösen tartós dekorfólia-rendszer, amely egyszer és mindenkorra kiküszöböli a hagyományos festési eljárások jelentős környezeti hatásait. Az AERO elsőként a légiközlekedésben jelent meg, majd a motorsportban, autóipari felhasználásokra optimalizálva. A technológia olyan esztétikai eredményeket képes elérni öngyógyító fóliáival, amelyek festékszóróval egyszerűen nem megvalósíthatók. Az AERO termékek előállítása és alkalmazása NEM BOCSÁT KIS SZÉN-DIOXIDOT, azok NEM TARTALMAZNAK PVC vegyületeket, használatuk NEM IGÉNYEL VIZET. Az AERO a festés jövője.

FEDEZZE FEL!

JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

A versenypályáról a közútra: a Jaguar I-PACE-szel minden nap átadhatja magát a versenyteljesítmény élményének.
VERSENYGÉNEK

VERSENYGÉNEK

A Jaguar hagyományosan a teljesítmény, a technológia és a formatervezés legjavát kínálja; hírnevét a világ legtechnikásabb versenypályáin, legnehezebb bajnokságaiban szerezte.
INNOVÁCIÓS VERSENY

INNOVÁCIÓS VERSENY

Lenyűgöző formavilág, lélegzetelállító teljesítmény. Fedezze fel, hogy az ABB FlA Formula E világbajnokságban szerzett tapasztalatainkat hogyan ültetjük át közúti elektromos járműveinkbe.
JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

A versenypályáról a közútra: a Jaguar I-PACE-szel minden nap átadhatja magát a versenyteljesítmény élményének.
VERSENYGÉNEK

VERSENYGÉNEK

A Jaguar hagyományosan a teljesítmény, a technológia és a formatervezés legjavát kínálja; hírnevét a világ legtechnikásabb versenypályáin, legnehezebb bajnokságaiban szerezte.
INNOVÁCIÓS VERSENY

INNOVÁCIÓS VERSENY

Lenyűgöző formavilág, lélegzetelállító teljesítmény. Fedezze fel, hogy az ABB FlA Formula E világbajnokságban szerzett tapasztalatainkat hogyan ültetjük át közúti elektromos járműveinkbe.