JAGUAR F‑PACE
FELSZERELTSÉGI SZINTEK

F-PACE
D300 AWD AUTO MHEV
F-PACE SE

F-PACE SE

D300 AWD AUTO MHEV

MENETTELJESÍTMÉNYEK
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS
HAJTÁSLÁNC
TÖMEGEK
VONTATÁS
TETŐTERHELÉS
MÉRETEK
FEJTÉR
LÁBTÉR
CSOMAGTARTÓ MÉRETE
SZABAD HASMAGASSÁG
FORDULÓKÖR

ELEKTROMOS (EV) HATÓTÁVOLSÁG

53 km ††(max) az F-PACE P400e esetén

CO2-KIBOCSÁTÁS

49g/km††


(min) az F-PACE P400e esetén

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

2,2 ††


(min, l/100km) az F-PACE P400e esetén

CSOMAGTARTÓ MÉRETE

1842

liter✦

Az F-PACE P250 esetén

FEDEZZE FEL!

F‑PACE SVR

F‑PACE SVR

5.0 V8-as kompresszoros motorjával és 286 km/óra végsebességével az F‑PACE SVR a Jaguar felülmúlhatatlanul sportos szabadidőjárműve.
MODELL FELFEDEZÉSE
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Az F‑PACE Plug‑in Hybrid még takarékosabb üzemet kínál, tisztán elektromos üzemmódban pedig károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
JAGUAR F-PACE MODELLEK

JAGUAR F-PACE MODELLEK

A teljes modellválaszték megtekinthető itt.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
ÁTTEKINTÉS

ÁTTEKINTÉS

Fedezze fel, mi teszi feledhetetlenné az F-PACE vezetésének élményét.
ÁTTEKINTÉS FELFEDEZÉSE

A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, valamint felszerelt kerekek és tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

††A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg.

Villanymotorral kombinálva.

Folyadékokkal teljesen, üzemanyaggal 90%-ig feltöltve, 75kg-os vezetővel együtt.

Folyadékokkal teljesen, üzemanyaggal 90%-ig feltöltve.

Száraz térfogat: VDA-konform szilárd téglatestekkel (200 mm x 50 mm x 100 mm) mért térfogat. A tetőkárpitig mért térfogat. A csomagtartó elrendezése és a maximális kapacitás a modelltől és a hajtáslánctól, valamint a pótkerék méretétől (teljes méretű vagy helytakarékos) függően eltérhet.

Folyadéktérfogat: Az a mennyiség, amennyi folyadékkal elvben fel lehetne tölteni a csomagtartót. A tetőkárpitig mért térfogat. A csomagtartó elrendezése és a maximális kapacitás a modelltől és a hajtáslánctól, valamint a pótkerék méretétől (teljes méretű vagy helytakarékos) függően eltérhet.

A tömegadatok alapkivitelű modellekre értendők. Az opciós tartozékok növelik a jármű tömegét.