REMOTE ALKALMAZÁS

REMOTE ALKALMAZÁS

A Remote alkalmazás1, 2 révén közvetlenül okostelefonjáról áttekintheti és vezérelheti Jaguarja állapotát, biztonsági és karbantartási adatait. 


Elérhető a Remote előfizetési csomagon keresztül.

VEZÉRELJE JÁRMŰVÉT BÁRHONNAN

REMOTE KLÍMABERENDEZÉS

Készítse elő Jaguarját az utazásra: állítsa be előre a hőmérsékletet, és utasaival együtt az első pillanattól fogva tökéletes kényelemnek örvendhet.

JÁRMŰ STÁTUSZ INFORMÁCIÓ

Ellenőrizze az üzemanyagszintet, az elektromos hatótávolságot vagy az ajtók, az ablakok és a zárak státuszát. Tekintse meg, hol parkolt legutoljára, és találjon vissza autójához gyalogos útbaigazítással.

JÁRMŰ KARBANTARTÁS FIGYELMEZTETÉSEK

Megtekintheti a karbantartási eseményeket - pl. alacsony folyadékszintek - és tanácsot kérhet a problémák gyors és hatékony megoldásához.

UTAZÁSI ELŐZMÉNYEK

Automatikusan rögzíti az utazási előzményeket, beleértve az útvonalra és a megtett távolságra vonatkozó adatokat. Az információ e-mail üzenetbe vagy Excel formátumba exportálható költségelszámolás céljára.

GUARDIAN ÜZEMMÓD

Riasztást küld Önnek, ha valaki engedély nélkül megpróbálja kinyitni vagy elmozdítani autóját.  A Guardian üzemmód3, 4 non-stop védelmet és nyugalmat biztosít Önnek.

LOPÁSRIASZTÁS

Amennyiben automatikus lopásriasztást4 indít be autója, az alkalmazás telefonján keresztül tájékoztatja Önt.

KÖZPONTI ZÁR EMLÉKEZTETŐ

Amennyiben Jaguar járművét 15 percen át bezáratlanul magára hagyja, a rendszer figyelmeztetést küld az okostelefonjára, valamint felkínálja Önnek, hogy a távolból bezárja az ajtókat.

REMOTE BEEP ÉS FLASH

Nem találja Jaguarját zsúfolt parkolóban? Indítsa be vészvillogóját, tompított világítását, valamint kérjen hangjelzést az autótól.

REMOTE ZÁRMŰKÖDTETÉS

Egyetlen gombnyomással a távolból nyithatja vagy zárhatja az ajtókat, élesítheti a riasztót, behajthatja a külső tükröket, felhúzhatja az ablakokat, vagy aktiválhatja a vészvillogót.

REMOTE RIASZTÓ KIKAPCSOLÁS

Amennyiben autója riasztója bekapcsol, az okostelefonján megjelenő figyelmeztetés révén azonnal kikapcsolhatja azt.

ÉBRESZTŐ FUNKCIÓ

Ha négy napig nem vezeti Jaguarját, energiatakarékossági okokból lekapcsol néhány nem létfontosságú Remote funkció. Időzítsen Ébresztést, amely az Ön által megadott időpontban ismét aktiválja ezeket a funkciókat.

ÖSZTÖNÖS BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Amennyiben valaki engedély nélkül használja Jaguar járművét, a Secure Tracker és Secure Tracker Pro rendszerek segítségével mindig egy lépéssel az események előtt járhat.
ÖSZTÖNÖS BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

1Az Apple App Store-ból vagy a Google Play áruházból a legtöbb Android vagy Apple iOS rendszerű okostelefonra letölthető. A Jaguar Remote alkalmazás használatához hálózati kapcsolatra, kompatibilis okostelefonra, InControl felhasználói fiókra, valamint Remote előfizetésre lesz szüksége. Amennyiben a releváns szolgáltatást a kezdeti előfizetési időszak lejártát követően is használni kívánja, a vonatkozó díjak megfizetésével meg kell újítania előfizetését.  


2Az InControl funkciók, opciók és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. A felhasználási feltételek részletes leírása megtalálható itt.  


3Csak bizonyos piacokon elérhető.  


4InControl Remote, Secure Tracker vagy Secure Tracker Pro előfizetés, valamint InControl felhasználói fiók szükséges. A Secure Tracker és Secure Tracker Pro szolgáltatások használatához kezdeti aktiválás, valamint hálózati lefedettség szükséges. Amennyiben a releváns szolgáltatást a kezdeti előfizetési időszak lejártát követően is használni kívánja, a vonatkozó díjak megfizetésével meg kell újítania előfizetését.