ELEKTROMOS JÁRMŰ (EV) BEÁLLÍTÁSAI

ELEKTROMOS JÁRMŰ (EV) BEÁLLÍTÁSAI

AZ ONLINE CSATLAKOZÁS ELŐNYEI

Üdvözöljük - kezdődhet lélegzetelállító utazása Jaguarjával! Itt csatlakozhat a felvillanyozó világ funkcióihoz és szolgáltatásaihoz, az infotainment rendszertől az okostelefonos alkalmazásokon át a töltőpont-térképekig.

TÖLTSÖN OTTHON, OKOSAN!

A szakember által telepített otthoni töltőbox segítségével nem csupán kényelmesen és takarékosan töltheti autóját, de ötletes módokon teheti még értékesebbé a mindennapok elektromos élményét.

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->AJÁNLOTT EV VILLAMOSENERGIA-TARIFÁK

AJÁNLOTT EV VILLAMOSENERGIA-TARIFÁK

Az EV-k számára kialakított csúcsidőn kívüli tarifára váltás lehet a legköltséghatékonyabb és fenntarthatóbb módja a töltésnek, mivel ma már számos szolgáltató kínál megújuló áramot.
IDŐZÍTSE TÖLTÉSÉT

IDŐZÍTSE TÖLTÉSÉT

Járművét egész éjszakára csatlakoztassa a töltőre: ez leegyszerűsíti a töltést, ráadásul ebben az időszakban számos háztartási szolgáltató esetében jelentősen kedvezőbb áron töltheti elektromos járművét. Használja a gépkocsi 'preferált töltési időszak' funkcióját, és soha nem fog lemaradni a csúcsidőn kívüli, kedvezményes tarifákról.

A preferált töltési időszak beállításához töltse le alább az iGuide alkalmazást1, és keresse meg a 'gépkocsi töltése' menüpontot.
MAXIMÁLIS HATÓTÁVOLSÁG AZ ELŐKLIMATIZÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL

MAXIMÁLIS HATÓTÁVOLSÁG AZ ELŐKLIMATIZÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Az előklimatizálás funkcióval álló helyzetben hűtheti vagy fűtheti a töltőre csatlakoztatott Jaguar belső terét, illetve akkumulátorát. Mivel a rendszer ilyenkor az ehhez szükséges energiát a hálózatból veszi, nem meríti az akkumulátort, így Ön maximális hatótávolsággal indulhat útnak.

Az előklimatizálás beállításához töltse le alább az iGuide alkalmazást1, és keresse meg az 'előklimatizálás' menüpontot.

JAVASOLT OKOSTELEFONOS ALKALMAZÁSOK

A Jaguar iGuide és a Jaguar Remote alkalmazások révén bármikor, bárhonnan azonnal hozzáférhet autója legfontosabb funkcióihoz és szolgáltatásaihoz.1.

JAGUAR IGUIDE ALKALMAZÁS: JÁRMŰ TANÁCSADÁS MENET KÖZBEN

JAGUAR IGUIDE ALKALMAZÁS: JÁRMŰ TANÁCSADÁS MENET KÖZBEN

A Jaguar iGuide alkalmazás1 segít azonosítani és megérteni a Jaguar legfontosabb funkcióit és kezelőszerveit. Az alkalmazás egyben mobil felhasználói kézikönyvként is szolgál, amelyen keresztül könnyedén megtalálhatja a választ összes kérdésére.
JAGUAR REMOTE ALKALMAZÁS: VEZÉRELJE JÁRMŰVÉT BÁRHONNAN

JAGUAR REMOTE ALKALMAZÁS: VEZÉRELJE JÁRMŰVÉT BÁRHONNAN

A Jaguar Remote alkalmazás1 révén közvetlenül okostelefonjáról vezérelheti az autó funkcióit. Központi zár, üzemanyagszint, töltés időzítése és klímaberendezés: egyetlen gombnyomással mindet vezérelheti vagy lekérdezheti.

KIEGÉSZÍTŐ SZUPPORT

HOGYAN TÖLTSE?

HOGYAN TÖLTSE?

Ismerje meg az otthon vagy nyilvános töltőponton végzett töltés egyszerű lépéseit.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->ELEKTROMOS HIBRID VEZETÉSI MÓDOK

ELEKTROMOS HIBRID VEZETÉSI MÓDOK

Ismerje meg az üzemmódokat, amelyek lehetővé teszik, hogy plug-in hybrid járművét elektromos vagy belső égésű üzemben használja.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->MAXIMALIZÁLJA AZ AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMÁT

MAXIMALIZÁLJA AZ AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMÁT

Kövesse az alábbi egyszerű tippeket, hogy akkumulátora hatékony és hosszú élettartamú maradjon.

1Kompatibilis okostelefon és hálózati kapcsolat szükséges.