PIVI & PIVI PRO GY.I.K.

PIVI & PIVI PRO GY.I.K.

Itt megtalálja a választ a Jaguar infotainment rendszerekkel és online szolgáltatásokkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

RENDSZERBEÁLLÍTÁSOK ÉS KEZELŐSZERVEK

RENDSZERBEÁLLÍTÁSOK ÉS KEZELŐSZERVEK

NAVIGÁCIÓ

NAVIGÁCIÓ

ELŐFIZETÉSEK

ELŐFIZETÉSEK

WI-FI, KAPCSOLÓDÁS ÉS ADATOK

WI-FI, KAPCSOLÓDÁS ÉS ADATOK

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

IGUIDE

Az AppleTM és Android TM készülékekre egyaránt letölthetőJaguar iGuide alkalmazás* segítségével egyszerűen hozzáférhet a Jaguar járműve funkcióira és szolgáltatásaira vonatkozó, alapvető információkhoz.
IGUIDE

RENDSZERBEÁLLÍTÁSOK ÉS SZÓRAKOZÁS

ÖSSZES MEGNYITÁSA
RÁDIÓ ÉS MÉDIALEJÁTSZÓ
USB CSATLAKOZÁS
ONLINE CSOMAG
TESTRE SZABÁS
BEÁLLÍTÁSOK ÉS KEZELŐSZERVEK
HANGVEZÉRLÉS
ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

NAVIGÁCIÓ

ÖSSZES MEGNYITÁSA
TÉRKÉP NÉZETEK ÉS KEZELÉS
ÚTBAIGAZÍTÁS
ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK
BEÁLLÍTÁSOK

ELŐFIZETÉSEK

ÖSSZES MEGNYITÁSA
ELŐFIZETÉSEK
VÁSÁRLÁS ÉS AKTIVÁLÁS
INCONTROL SZOLGÁLTATÁSOK LEMONDÁSA
SZEMÉLYES BEÁLLÍTÁSOK

WI-FI, KAPCSOLÓDÁS ÉS ADATOK

ÖSSZES MEGNYITÁSA
WI-FI HOTSPOT
SIM-KÁRTYA ÉS ADATFORGALOM
BLUETOOTH
MOBILTELEFON

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

ÖSSZES MEGNYITÁSA
SZOFTVERFRISSÍTÉSEK
PROBLÉMAMEGOLDÁS

NEM TALÁLJA, AMIT KERES?

Infotainment szakértőik örömmel várják, hogy felvegye velük a kapcsolatot. 


Telefon: 0370 5000500 


E-mail: lradvice@jaguarlandrover.com

1Az online navigációs szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

2Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a következő weboldalt: https://www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplay 

3Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a következő weboldalt: https://www.android.com/auto/ 

4A Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

5InControl Remote, Secure Tracker vagy Secure Tracker Pro előfizetés, valamint InControl felhasználói fiók szükséges. A Secure Tracker és Secure Tracker Pro szolgáltatások használatához kezdeti aktiválás, valamint hálózati lefedettség szükséges. Amennyiben a releváns szolgáltatást a kezdeti előfizetési időszak lejártát követően is használni kívánja, a vonatkozó díjak megfizetésével meg kell újítania előfizetését.

612 hónapos Online csomag előfizetést igényel. Amennyiben a releváns szolgáltatást a kezdeti előfizetési időszak lejártát követően is használni kívánja, a vonatkozó díjak megfizetésével meg kell újítania előfizetését. Csak az online kapcsolódást biztosító piacokon elérhető. Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél. Online csomag az S és magasabb felszereltségi szintekhez.

7A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás. 8A frissítéshez a tulajdonos/járművezető engedélye szükséges. Hálózati kapcsolatot igényel.