Connected Speech online hangfelismerés funkció

Connected Speech online hangfelismerés funkció

A kényelem és a praktikum új szintjét képviselő Jaguar Connected Speech funkció lehetővé teszi, hogy Ön szóbeli utasításokkal vezérelje navigációs és szórakoztató rendszerét, klímaberendezését, telefonhívásait és számos egyéb funkciót. Bizonyos szóbeli parancsok és utasítások akkor is mindig aktívak és használhatók maradnak, ha Ön hálózati kapcsolat nélkül (offline) autózik.1.

CONNECTED SPEECH AKTIVÁLÁSA

A Connected Speech online hangfelismerés funkciót kétféleképpen is megnyithatja Jaguarja fedélzetén.  


1. A kezelőszerveket "felébresztheti" a "Hé, Jaguar!" paranccsal: Beállítások > Összes beállítás > Általános > Hangvezérlés beállítások > Ébresztő szó BE. A hangvezérlés beállításokon belül egyedi ébresztő szót is megadhat.  


2. Vagy röviden nyomja meg a kormánykeréken található hangfelismerés gombot, és mondja ki a szóbeli utasítást.  


Hogy menet közben a legtöbbet hozhassa ki a Connected Speech online hangfelismerés rendszer összes funkciójából, lépjen be InControl felhasználói fiókjába.

CONNECTED SPEECH AKTIVÁLÁSA

A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.  


Az InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.  


Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.  


A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.  


112 hónapos Online csomag előfizetést igényel. Amennyiben a releváns szolgáltatást a kezdeti előfizetési időszak lejártát követően is használni kívánja, a vonatkozó díjak megfizetésével meg kell újítania előfizetését. Csak az online kapcsolódást biztosító piacokon elérhető. Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél. Online csomag az S és magasabb felszereltségi szintekhez.