JAGUAR F-PACE
CITY CIRCUIT

Tartson velünk egy inspiráló utazáson, fedezze fel újra Ön is tágabb környezetét a fenntartható technológia segítségével!

Tartson velünk egy inspiráló utazáson, fedezze fel újra Ön is tágabb környezetét a fenntartható technológia segítségével!


A Jaguar F-Pace PHEV egy utazásra invitálja Önt, ahol két rendkívüli művész beszél az inspirációról, az értékálló alkotásról és a fenntarthatóság az alkotásban betöltött szerepéről.

A szereplők

Bordás Péter <br/> <br/> a BORD Építész Stúdió alapítója és vezető tervezője

Bordás Péter

a BORD Építész Stúdió alapítója és vezető tervezője

Péter a BORD alapítója és vezetője. Számos hazai és nemzetközi tervpályázaton nyert elismerést. Munkáit az egyetemes magyar kortárs építészet meghatározó alkotásai között tartják számon.

2012-ben, a Backstage Architecture, a Korda Filmpark látogatóközpontjának épületével, 57 ország legígéretesebb fiatal építészei közé választotta. 2014-ben a Nagyerdei Stadion épületéért Csonka Pál emlékéremmel tüntették ki, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) pedig Építőipari Menedzsment Mesterdíjjal ismerte el kiemelkedő szerepét a projekt sikerében.

Kiemelten fontos számára a természet védelme és az épített környezet minősége. Hisz abban, hogy a harmonikus környezet megnyugtat, alkotásra ösztönöz, valamint segíti az emberi kapcsolatok alakulását és jelentősen hozzájárul egy önmagért és a világért felelős emberi közösség alakulásához.

https://bordstudio.hu/
Tomas Opitz <br/><br/>fotográfus, a TOBE Gallery társalapítója

Tomas Opitz

fotográfus, a TOBE Gallery társalapítója

Tomas Opitz Caracasban a Universidad Central de Venezuela Egyetemen szerzett építészmérnöki diplomát, ugyanakkor a fotózás iránti szenvedélye egyre erősödött. 2013 októberében társalapítóként elindította a TOBE Gallery-t Budapesten azzal a céllal, hogy teret adjon olyan ibero-amerikai és hazai kortárs alkotók munkáinak bemutatására, akikben a magas művészi minőségre való törekvés kísérletező kedvvel párosul.

Már a kezdetektől egy egyedi, megkülönböztethető profil kialakítására törekedett a galéria, így gyorsan meghatározó platformmá fejlődött a magyar fotográfusok számára is. A galéria által képviselt alkotók között elismert és feltörekvő művészek egyaránt megtalálhatóak.

https://www.tobegallery.hu/

KÖVESSEN MINKET KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON