JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Csatlakozzon az 1966 előtt gyártott Jaguar modellek számára kiírt, exkluzív versenyszériához.

VALÓDI VERSENYÉLMÉNY HAT HÉTVÉGÉN ÁT

A Mark 1 és Mark 2 szedánok, XK típusok, C-Type és D-Type modellek, valamint 1966 előtt gyártott E-Type modellek számára kiírt Jaguar Classic Challenge futamain újra életre kel a legendás múlt: tartson velünk, amint Európa legnevesebb versenypályáin a stílus és a sebesség ünnepét üljük.

2019 JAGUAR CLASSIC CHALLENGE VERSENYNAPTÁR

DONINGTON HISTORIC FESTIVAL</br> MÁJUS 3-5.

DONINGTON HISTORIC FESTIVAL
MÁJUS 3-5.

A világ egyik legfélelmetesebb, legizgalmasabb versenypálya-szakaszaként számon tartott, hírhedt Craner-kanyar otthona, Donington sokak számára a versenynaptár csúcspontja.
SILVERSTONE INTERNATIONAL</br>  MÁJUS 18-19.

SILVERSTONE INTERNATIONAL
MÁJUS 18-19.

A legnagyobb presztízsű brit versenypálya teljes déli körén zajló futamot történelmi jelentőségű kanyarok és a világ egyik leggyorsabb egyenese teszi feledhetetlenné.
LEGENDS OF BRANDS HATCH</br>  JÚNIUS 29-30.

LEGENDS OF BRANDS HATCH
JÚNIUS 29-30.

A Brands Hatch kiemelkedően technikás kanyarjai embert faragnak a pilótákból. Ám ha megtaláljuk az ideális ívet, akár a dobogóra is felléphetünk.
CROFT</br>  AUGUSZTUS 3-4.

CROFT
AUGUSZTUS 3-4.

Tegye próbára tudását Észak-Yorkshire legkiválóbb versenynapi pályáján. Az egykori repülőtér helyén épült Croft pályáján másodpercek választják el egymástól a széles, lendületes szakaszokat és a szűk, technikás kanyarokat.
SPA 6-ÓRÁS </br>  SZEPTEMBER 28-29.

SPA 6-ÓRÁS
SZEPTEMBER 28-29.

A modern motorsport egyik legendás helyszíne. Hosszú egyenesek, emelkedőkkel nehezített kanyarok, és a kiszámíthatatlan belga időjárás Sennától Schumacherig mindenkiből kihozta a legjobbat.

2018. FÉNYPONTJAI

Ha szeretné tudni, mire számíthat a Classic Challenge futamain, tekintse meg a tavalyi széria legizgalmasabb pillanatait. GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
FILM MEGTEKINTÉSE

TALÁLKOZZUNK A JAGUAR CLASSIC CHALLENGE SZÉRIÁBAN

Ha szeretne benevezni a Jaguar Classic Challenge idei szezonjába, kérjük, vegye fel a kapcsolatot csapatunk egyik tagjával.

Telefonszám: +44 (0) 203 601 1255
E-mail: info@classic.jaguar.co.uk