TECHNOLÓGIA ÉS INNOVÁCIÓ

Tevékenységünk minden mozzanatában központi szerepet játszik az intelligens technológia és az innováció, a teljesítmény fokozásától az üzemanyag-fogyasztás mérsékléséig.

A JÖVŐ MEGÉRKEZETT

Minden egyes Jaguar az intelligens technológia ünnepének számít, a csekély gördülési ellenállású abroncsoktól a lenyűgöző vezetési élményt nyújtó akkumulátoros elektromos járművekig.

KISTÖMEGŰ ALUMÍNIUM SZERKEZET
Alumíniumból jóval könnyebb futóművet építhetünk, mint azonos szilárdságú acélból, ami csekélyebb üzemanyag-felhasználást, alacsonyabb károsanyag-kibocsátást, valamint dinamikusabb vezetési élményt eredményez.
INGENIUM MOTOROK
A Jaguar ultramodern Ingenium motorjai a maximális teljesítményt az elérhető legnagyobb mértékű környezeti fenntarthatósággal társítják, miközben hozzájárulnak a fenntartási költségek mérsékléséhez.
VILLAMOSÍTÁS
A tisztán elektromos Jaguar I‑PACE lélegzetelállító jelenség. A színtiszta Jaguar teljesítményt zéró károsanyag-kibocsátással párosító szabadidőjármű tökéletes példája az ultramodern technológiák és új hajtásláncok fejlesztése terén elért sikereinknek.
ÖSSZKERÉKHAJTÁS
A Jaguar intelligens hajtáslánc-dinamika rendszerrel felvértezett összkerékhajtási rendszere folyamatosan felügyeli a kerekek forgási sebességét és tapadását, valamint a felfüggesztés, a kormánymű és a fékek helyzetét, így biztosítva fokozott stabilitást, magabiztos és összeszedett vezethetőséget minden helyzetben.
HEAD-UP DISPLAY
A head-up display (HUD) a szélvédőn jeleníti meg a kulcsfontosságú adatokat. Kristálytiszta, nagyfelbontású, színes grafikája révén Ön könnyedén leolvashatja az információkat.
INCONTROL SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK
Az InControl olyan szolgáltatásokat és alkalmazásokat tartalmaz, amelyekkel zökkenőmentesen és biztonságosan tarthat digitális kapcsolatot a külvilággal, illetve Jaguarjával. A rendszernek része a Touch Pro Duo, a Jaguar legfejlettebb fedélzeti szórakoztató rendszere.
VILLANYMOTOROK
Az I-PACE két darab - az első, illetve a hátsó tengelyre integrált - állandó mágneses szinkron villanymotort alkalmaz. Ezek összteljesítménye 400 lóerő, kombinált forgatónyomatékuk 696 Nm; segítségükkel a jármű álló helyzetből 4,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.
ADAPTIVE SURFACE RESPONSE
Az Adaptive Surface Response (AdSR) rendszer a jármű környezetét folyamatosan felügyelve szabályozza a villanymotor és a fékrendszer beállításait. Aktiválását követően a teljes sebességtartományban átsegíti Önt a problémás útszakaszokon, kedvezőtlen időjárási körülményeken.
AUTONÓM JÁRMŰVEK
A Jaguar és a Waymo együttesen fejleszti ki az utóbbi vezető nélküli közlekedési és szállítási szolgáltatásában szerephez jutó, önvezető Jaguar I‑PACE modellt. A világ első prémium önvezető elektromos járműve optimális biztonságot és megbízhatóságot kínál.
KÉT IKONIKUS MÁRKA

Gazdag portfoliónkat alkotó Jaguar és Land Rover típusok könnyedén kombinálhatók egyetlen közös flotta-megállapodásban. Járműveink széles választékából minden ügyfelünknek tudunk elvárásaihoz messzemenőkig igazodó megoldást kínálni, a cégautók felhasználóitól kezdve a flottakezelőkig.

Fedezze fel járműveinket
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben