TECHNOLÓGIA ÉS INNOVÁCIÓ

Tevékenységünk minden mozzanatában központi szerepet játszik az intelligens technológia és az innováció, a teljesítmény fokozásától az üzemanyag-fogyasztás mérsékléséig.

A JÖVŐ MEGÉRKEZETT

Minden egyes Jaguar az intelligens technológia ünnepének számít, a csekély gördülési ellenállású abroncsoktól a lenyűgöző vezetési élményt nyújtó akkumulátoros elektromos járművekig.

KISTÖMEGŰ ALUMÍNIUM SZERKEZET

KISTÖMEGŰ ALUMÍNIUM SZERKEZET

Alumíniumból jóval könnyebb futóművet építhetünk, mint azonos szilárdságú acélból, ami csekélyebb üzemanyag-felhasználást, alacsonyabb károsanyag-kibocsátást, valamint dinamikusabb vezetési élményt eredményez.
INGENIUM MOTOROK

INGENIUM MOTOROK

A Jaguar ultramodern Ingenium motorjai a maximális teljesítményt az elérhető legnagyobb mértékű környezeti fenntarthatósággal társítják, miközben hozzájárulnak a fenntartási költségek mérsékléséhez.
VILLAMOSÍTÁS

VILLAMOSÍTÁS

A tisztán elektromos Jaguar I‑PACE lélegzetelállító jelenség. A színtiszta Jaguar teljesítményt zéró károsanyag-kibocsátással párosító szabadidőjármű tökéletes példája az ultramodern technológiák és új hajtásláncok fejlesztése terén elért sikereinknek.
ÖSSZKERÉKHAJTÁS

ÖSSZKERÉKHAJTÁS

A Jaguar intelligens hajtáslánc-dinamika rendszerrel felvértezett összkerékhajtási rendszere folyamatosan felügyeli a kerekek forgási sebességét és tapadását, valamint a felfüggesztés, a kormánymű és a fékek helyzetét, így biztosítva fokozott stabilitást, magabiztos és összeszedett vezethetőséget minden helyzetben.
HEAD-UP DISPLAY

HEAD-UP DISPLAY

A head-up display (HUD) a szélvédőn jeleníti meg a kulcsfontosságú adatokat. Kristálytiszta, nagyfelbontású, színes grafikája révén Ön könnyedén leolvashatja az információkat.
INCONTROL SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

INCONTROL SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Az InControl olyan szolgáltatásokat és alkalmazásokat tartalmaz, amelyekkel zökkenőmentesen és biztonságosan tarthat digitális kapcsolatot a külvilággal, illetve Jaguarjával. A rendszernek része a Touch Pro Duo, a Jaguar legfejlettebb fedélzeti szórakoztató rendszere.
VILLANYMOTOROK

VILLANYMOTOROK

Az I-PACE két darab - az első, illetve a hátsó tengelyre integrált - állandó mágneses szinkron villanymotort alkalmaz. Ezek összteljesítménye 400 lóerő, kombinált forgatónyomatékuk 696 Nm; segítségükkel a jármű álló helyzetből 4,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.
ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

Az Adaptive Surface Response (AdSR) rendszer a jármű környezetét folyamatosan felügyelve szabályozza a villanymotor és a fékrendszer beállításait. Aktiválását követően a teljes sebességtartományban átsegíti Önt a problémás útszakaszokon, kedvezőtlen időjárási körülményeken.
AUTONÓM JÁRMŰVEK

AUTONÓM JÁRMŰVEK

A Jaguar és a Waymo együttesen fejleszti ki az utóbbi vezető nélküli közlekedési és szállítási szolgáltatásában szerephez jutó, önvezető Jaguar I‑PACE modellt. A világ első prémium önvezető elektromos járműve optimális biztonságot és megbízhatóságot kínál.