JAGUAR KISÁLLAT TARTOZÉKOK

Azok a legszebb emlékek, amelyeken egész családunkkal osztozhatunk - beleértve a négylábú családtagokat is.

A NÉGYLÁBÚ CSALÁDTAGOK SZÁMÁRA

Vigye magával kedvenc kisállatait stílusosan, könnyedén. Állatszállító tartozékainknak köszönhetően négylábú kedvencei kényelmesen, pihentetően utazhatnak, és még autóját sem piszkolják be. Szerezzünk közös emlékeket.

CSOMAGTÉR ELVÁLASZTÓ RENDSZER - TETŐIG ÉRŐ

CSOMAGTÉR ELVÁLASZTÓ RENDSZER - TETŐIG ÉRŐ

A robusztus rács megakadályozza, hogy a csomagtérben szállított tárgyak előre repüljenek az utastérbe. Beépített szerelvényeinek köszönhetően a rendszer pillanatok alatt be-, illetve kiszerelhető. A rács nyitható ajtóval rendelkezik, így akár hosszabb tárgyak, pl. sílécek szállítását is lehetővé teszi. Megfelel az ECE-17 előírásainak.
CSOMAGTÉR GUMISZŐNYEG

CSOMAGTÉR GUMISZŐNYEG

A méretezett, prémium szőnyeg hatékonyan óvja a csomagteret. A könnyű, tartós anyagból készült tálca tisztításhoz könnyen kiemelhető.
GUMI CSOMAGTÉR TÁLCA

GUMI CSOMAGTÉR TÁLCA

A kifejezetten az Ön autójához méretezett tálca emelt peremének köszönhetően hatékonyan óvja a csomagtér padlóját és oldalfalait. A könnyű, tartós anyagból készült tálca tisztításhoz könnyen kiemelhető.

EXKLUZÍV KISÁLLAT CSOMAGOK

A Kisállat tartozékcsomagok révén a család kedvence biztonságban, mégis kényelmesen utazhat, miközben az autó is védve van a sérüléstől. A kifejezetten a Jaguar részére tervezett tetőig érő elválasztó rendszert, valamint csomagtértálcát vagy csomagtér gumiszőnyeget tartalmaz.**

KISÁLLAT CSOMAG 1

KISÁLLAT CSOMAG 1

TETŐIG ÉRŐ TÉRELVÁLASZTÓ RENDSZER ÉS CSOMAGTÉR GUMISZŐNYEG

A csomagtéri gumiszőnyeget a tetőig érő elválasztó rendszerrel kombinálva óvja autóját és négylábú kedvencét. A gumiszőnyeg vízálló, így védi a szennyeződéstől a csomagtérpadlót. A tetőig érő elválasztó elem teljesen elhatárolja egymástól a csomagteret és az utasteret, biztonságban tartva kutyáját.
KISÁLLAT CSOMAG 2

KISÁLLAT CSOMAG 2

TETŐIG ÉRŐ TÉRELVÁLASZTÓ RENDSZER ÉS CSOMAGTÉR GUMITÁLCA

A csomagtéri gumitálcát a tetőig érő elválasztó rendszerrel kombinálva óvja autóját és négylábú kedvencét. A tálca teljesen vízálló, így védi a szennyeződéstől a csomagtér padlóját és oldalfalait. A tetőig érő elválasztó elem teljesen elhatárolja egymástól a csomagteret és az utasteret, biztonságban tartva kutyáját.

**Not applicable for vehicles with full size spare wheel.