PROTECT AKTIVÁLÁSA
JAGUAR PROTECT AKTIVÁLÁSA

Az InControl szolgáltatások igénybevételéhez aktiválnia kell a korábban megvásárolt InControl szolgáltatásokat.

INCONTROL REGISZTRÁLÁSA MÁRKAKERESKEDŐVEL
Kattintson a kereskedő által küldött InControl e-mailben található, egyszer használatos linkre. Ekkor megnyílik a weboldal, ahol kövesse a képernyőn megjelenő, egyszerű utasításokat.

Ha kereskedője nem küldött Önnek aktiváló e-mailt, kérjük ellenőrizze levélszemét mappáját, vagy vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével.
INCONTROL REGISZTRÁLÁSA ÖNÁLLÓAN
Ha kereskedője nem regisztrált Önnek előre felhasználói fiókot, az alábbi egyszerű lépéseket követve regisztrálhatja, csatlakoztathatja és aktiválhatja InControl fiókját.

A folyamat megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a jármű hozzáférhető, szabad téren parkol és stabil mobilhálózati kapcsolattal rendelkezik. Szüksége lesz még a rendszámra is.

Emellett az alvázszámra (VIN) is szüksége lesz, amelyet a szélvédő bal sarkában vagy a jármű kézikönyvében találhat meg.
1. LÉPÉS
Keresse fel a My Jaguar InControl weboldalt, és hozzon létre egy fiókot: e-mail címét beírva a rendszer regisztrációs üzenetet küld Önnek. Kattintson az e-mailben található biztonságos linkre, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
VISIT MY JAGUAR INCONTROL WEBSITE
2. LÉPÉS
A rendszer megkéri, hogy fiókjával csatlakozzon a járműhöz. Ezzel igazolhatja, hogy Ön a jármű tulajdonosa vagy meghatalmazott használója. Ehhez 60 percen belül be kell szállnia autójába és ott befejezni a beállítást. Ellenkező esetben újra kell kezdenie a folyamatot.
3. LÉPÉS
A rendszer felkéri, hogy adja meg járműve adatait, és fogadja el a felhasználási feltételeket. Ekkor bekapcsolhatja az Utazás funkciót.
REMOTE OKOSTELEFONOS ALKALMAZÁS

Miután lezárult az aktiválási folyamat, felhasználói fiókjával letöltheti a Remote okostelefonos alkalmazást, és beléphet az alkalmazásba. Az alkalmazás ingyenes, és rendelkezik demonstrációs üzemmóddal.

LETÖLTÉS APPLE IOS-RE
LETÖLTÉS APPLE IOS-RE LETÖLTÉS ANDROIDRA
BELÉPÉS SZEMÉLYES INCONTROL FIÓKJÁBA

Ugyanazokkal a belépési adatokkal hozzáférhet My Jaguar InControl fiókjához, módosíthatja személyes adatait, az autó beállításait, hozzáadhat vagy eltávolíthat járműveket, kezelheti az előfizetéseket, az Utazásokat, és így tovább.

BELÉPÉS SZEMÉLYES INCONTROL FIÓKJÁBA
JÁRMŰ HOZZÁADÁSA FIÓKHOZ
A folyamat megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a jármű hozzáférhető, szabad téren parkol és stabil mobilhálózati kapcsolattal rendelkezik. Szüksége lesz még a rendszámra is. Emellett az alvázszámra (VIN) is szüksége lesz, amelyet a szélvédő bal sarkában vagy a jármű kézikönyvében találhat meg.

Ha új autót szeretne hozzáadni fiókjához, lépjen be, majd nyissa meg a Jármű hozzáadása fület. A képernyőn megjelenő lépéseket követve rendelje hozzá autóját fiókjához.
JÁRMŰ ELTÁVOLÍTÁSA FIÓKBÓL
Ha eladja, beszámíttatja vagy másra ruházza át Jaguarját, távolítsa el azt InControl fiókjából. Ehhez lépjen be a My Jaguar InControl fiókba, nyissa meg a Jármű beállítások fület, és nyomja meg a Jármű eltávolítása gombot.

Amennyiben még rendelkezik fennálló InControl előfizetéssel, azok érvényességi idejük végéig átszállnak az új tulajdonosra, feltéve, hogy ő is regisztrál az InControl szolgáltatásra.
JAGUAR INCONTROL TÁMOGATÁS
BELÉPÉS SZEMÉLYES INCONTROL FIÓKJÁBA
Regisztráljon a My Jaguar InControl szolgáltatásra, ahol személyre szabhatja beállításait és kezelheti személyes InControl funkcióit.
A MY JAGUAR INCONTROL WEBOLDAL MEGNYITÁSA
INCONTROL SEGÍTSÉGNYÚJTÁS
Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen az InControl szolgáltatásról.
KAPCSOLATFELVÉTEL
GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
A Jaguar InControl felhasználási feltételei.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
MANAGE INCONTROL
Nézze meg, elérhető-ea Jaguar InControl az Ön országában
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.