JAGUAR INCONTROL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

MINDEN, AMI AHHOZ KELL, HOGY MARADÉKTALANUL ÉLVEZHESSE A JAGUAR INCONTROL SZOLGÁLTATÁSOKAT
JAGUAR INCONTROL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

ONLINE FUNKCIÓK ÉS ALKALMAZÁSOK

Az InControl biztosítja a Jaguar fedélzeti élményeinek technológiai hátterét: pontos klímaszabályozás, navigáció, szórakoztatás és biztonság mellett páratlan csatlakozási funkciókat is kínál. A megvásárolt InControl funkcióktól függően előfizetői fiókot kell létrehoznia, és aktiválnia kell a kiválasztott InControl szolgáltatásokat.

HOGYAN ÁLLÍTHATJA BE AZ INCONTROL FUNKCIÓKAT?

PROTECT AKTIVÁLÁSA*

PROTECT AKTIVÁLÁSA*

A Protect szolgáltatások igénybevételéhez három egyszerű lépésben létre kell hoznia online fiókját, regisztrálnia kell autóját, és aktiválnia kell a megvásárolt InControl szolgáltatásokat.
 
* Egyes modelleket a Remote szolgáltatás már tartalmazza a Protect funkciót.
SIM-KÁRTYA BEHELYEZÉSE

SIM-KÁRTYA BEHELYEZÉSE

Az InControl Connectivity szolgáltatások - pl. Wi-Fi Hotspot vagy Pro szolgáltatások - igénybevételéhez beszerelt SIM-kártyára és megfelelő adatforgalmi előfizetésre van szükség.
PRO SZOLGÁLTATÁSOK BEÁLLÍTÁSA

PRO SZOLGÁLTATÁSOK BEÁLLÍTÁSA

A Pro szolgáltatások emeltszintű képességeket kínálnak Touch Pro rendszerhez.
INCONTROL ALKALMAZÁSOK TELEPÍTÉSE

INCONTROL ALKALMAZÁSOK TELEPÍTÉSE

Az InControl alkalmazás az Apple App Store-ból vagy a Google Play áruházból a legtöbb Android vagy Apple iOS rendszerű okostelefonra letölthető. Telepítse az InControl alkalmazásokat, és keresse meg a kompatibilis alkalmazásokat.

HOGYAN HASZNÁLJA AZ INCONTROL FUNKCIÓKAT?

TÉRKÉPFRISSÍTÉSEK

TÉRKÉPFRISSÍTÉSEK

A navigációs rendszer naprakészen tartásához töltse le a legfrissebb térképeket. A térképfrissítés révén a navigációs rendszer mindig a legújabb úthálózati és turisztikai adatok alapján igazítja Önt útba, optimális útvonalat kínálva úticéljához.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

A Secure Tracker nyomkövető technológiát alkalmazva riaszt, ha lopási kísérletet észlel, és tájékoztatja az illetékes hatóságokat a jármű tartózkodási helyéről, hogy minél hamarabb megtalálhassák azt.
JAGUAR BLUETOOTH<sup>®</sup> CSATLAKOZÁS

JAGUAR BLUETOOTH® CSATLAKOZÁS

Fedezze fel, hogyan használhatja készülékeit a Bluetooth® csatlakozással, és ismerje meg a menet közben használható funkciókat.

JAGUAR INCONTROL TÁMOGATÁS

BELÉPÉS SZEMÉLYES INCONTROL FIÓKJÁBA

BELÉPÉS SZEMÉLYES INCONTROL FIÓKJÁBA

Regisztráljon a My Jaguar InControl szolgáltatásra, ahol személyre szabhatja beállításait és kezelheti személyes InControl funkcióit.
INCONTROL SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

INCONTROL SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen az InControl szolgáltatásról.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A Jaguar InControl felhasználási feltételei.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.