SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Amennyiben autója automatikus lopásriasztás jelzést ad le, a Secure Tracker riasztja Önt és a nyomkövető központot. A riasztások kezelésére vonatkozó tájékoztatót feltétlenül olvassa el.

LOPÁSRIASZTÁS

LOPÁSRIASZTÁS

Amennyiben autója automatikus lopásriasztást indít be, az Ön készülékén riasztás képernyő jelenik meg. A riasztás az InControl Remote alkalmazásban és az InControl weboldalon is látható. Kérjük, a képernyőn leírtak szerint vegye fel a kapcsolatot a nyomkövető központtal. Biztonsági okokból ilyenkor a weboldal és az alkalmazás minden funkciója blokkolásra kerül.
SZÁLLÍTÁSI ÜZEMMÓD*

SZÁLLÍTÁSI ÜZEMMÓD*

A szállítási üzemmód lehetővé teszi, hogy járművét a lopási riasztás beindítása nélkül vontassák vagy szállítsák vonaton, tréleren. A funkció a Remote okostelefonos alkalmazásból vagy az InControl weboldalról aktiválható. Ha bekapcsolta, a következő 10 órában nem küld riasztást a jármű, ha álló motorral mozgatják. Az összes többi automatikus lopásriasztás (akkumulátor leválasztása, TCU/GSM/GPS antenna befolyásolása) aktív marad.
SZERVIZ ÜZEMMÓD*

SZERVIZ ÜZEMMÓD*

Ha karbantartásra vagy javításra szervizbe adja járművét, kapcsolja be a szerviz üzemmódot, hogy elkerülhesse a riasztást. A funkció a Remote okostelefonos alkalmazásból vagy az InControl weboldalról aktiválható. Ha bekapcsolta, a következő 10 órában nem küld riasztást a jármű.

JAGUAR INCONTROL TÁMOGATÁS

BELÉPÉS SZEMÉLYES INCONTROL FIÓKJÁBA

BELÉPÉS SZEMÉLYES INCONTROL FIÓKJÁBA

Regisztráljon a My Jaguar InControl szolgáltatásra, ahol személyre szabhatja beállításait és kezelheti személyes InControl funkcióit.
INCONTROL SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

INCONTROL SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen az InControl szolgáltatásról.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A Jaguar InControl felhasználási feltételei.

*If the car needs to be put in Transport Mode or Service Mode for more than 10 hours, please contact the Tracking Call Centre to request assistance.
 
Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.