INCONTROL INFOTAINMENT
SZÓRAKOZTATÁS ÉS TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRINTŐKÉPERNYŐN

A biztonságosabb és élvezetesebb vezetést szolgáló Touch és Touch Pro rendszerek a Jaguar történetének legfejlettebb fedélzeti infotainment rendszerei. Okostelefonját csatlakoztatva alkalmazásokat is megnyithat, a kiváló minőségű audiorendszeren keresztül hallgathatja kedvenc zeneszámait, és navigálhat a világban.

TOUCH PRO

A térkép- és médiafunkciók, valamint a beállítások kezelését az okostelefonokról ismerős, többujjas mozdulatokkal lehetővé tevő, 10 colos érintőképernyővel szerelt Touch Pro a Jaguar valaha volt legfejlettebb multimédiás rendszere. Az intelligens hangfelismerésnek köszönhetően le sem kell vennie tekintetét az útról, így biztonságosabban hajthatja végre a feladatokat.

TOUCH PRO FUNKCIÓK
10-INCH TOUCHSCREEN
A Touch Pro gyorsan reagáló, többujjas érintést érzékelő képernyőjén keresztül érintéssel, simítással és csippentéses nagyítással kezelheti a térképeket, a médialejátszót és a beállításokat.
NAVIGATION PRO
A Connect Pro rendszerrel kiegészített Navigation Pro a gyakori útvonalakat megjegyezve tájékoztatja Önt a forgalmi információkról és az érkezés várható idejéről
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIORENDSZER
A Meridian Audio kategóriaelső fedélzeti hifi technológiája számos hangszóróján keresztül az előadás tiszta hangzásával ajándékozza meg az autó összes utasát.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
HEAD-UP DISPLAY
Tartsa tekintetét az úton: a head-up kijelző átlátszó megjelenítést alkalmazva, közvetlenül a szélvédőre vetít ki egy sor fontos információt.
VIRTUÁLIS MŰSZERFAL KIJELZŐ
Teljesen új grafikus kezelőfelület fejlett funkcionalitással és négy előre beállított megjelenítési témával, vagy teljes 3D térképnézettel, ahogy Ön szeretné.
DUAL VIEW KÉPERNYŐ
A Dual View képernyővel a vezető és az első utas egyszerre eltérő tartalmakat jeleníthet meg ugyanazon az érintőképernyőn.
DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ
A Jaguar első és hátsó ülésein egyaránt élvezheti kedvenc digitális televíziós csatornáit.
HÁTSÓ MULTIMÉDIA RENDSZER
A beépített hátsó multimédia rendszer a két első fejtámlába beépített, egymástól független, 8 vagy 10 colos képernyőket, valamint vezeték nélküli távirányítókat és fejhallgatókat tartalmaz.
DAB RÁDIO
A digitális vevő tökéletes hangzású rádióélményt biztosít a Jaguar fedélzetén.
TOUCH

A Touch rendszer nem csupán az autón belüli környezet szabályozására alkalmas, hanem akkor is megbízható, biztonságos kapcsolatot teremt Ön és Jaguarja között, ha autójától távol tartózkodik. Tegye még élvezetesebbé az utazást a műholdas navigációtól a DAB rádióig minden lehetséges funkciót tartalmazó multimédiás rendszerrel.

TOUCH FUNKCIÓK
8 COLOS ÉRINTŐKÉPERNYŐ
A műszerfal közepén található letisztult, gyorsan reagáló grafikus érintőképernyő késlekedés nélkül reagál az érintéses vagy simításos parancsokra.
NAVIGÁCIÓS RENDSZER
Keressen egyszerűen célállomásokat. Kedvenc úticéljai eltárolhatók és bármikor gyorsan előhívhatók. A 2D és 3D térképek, valamint a szóbeli útbaigazítás révén ösztönösen kezelhető a rendszer.
KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ AUDIORENDSZER
A vezető és utasai kiváló zenei élményben részesülnek, bárhol foglalnak is helyet.
HEAD-UP KIJELZŐ
Tartsa tekintetét az úton: a head-up kijelző átlátszó megjelenítést alkalmazva, közvetlenül a szélvédőre vetít ki egy sor fontos információt.
DAB RÁDIO
A digitális rádiócsatornák széles választékát kínálja, az elérhető legkiválóbb hangzás mellett. Tárolja el kedvenc rádióadóit.
MANAGE INCONTROL
Nézze meg, elérhető-ea Jaguar InControl az Ön országában
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.