MERIDIAN™ AUDIORENDSZER

A Jaguar lélegzetelállító teljesítményéhez méltó zenei hangzás.
MERIDIAN™ AUDIORENDSZER

KONCERTÉLMÉNY A JAGUAR FEDÉLZETÉN

Kedvenc zeneszámait olyan tisztán és pontosan élvezheti, mint még soha, hála a Meridian kivételes minőségű fedélzeti audiorendszerének. A fedélzeti zenelejátszó rendszer stratégiai pontokon elhelyezett hangszóróin keresztül innovatív technológiák biztosítják az élő hangversenyek részletgazdagságát és tisztaságát. Az egyedülálló, opciós TrifieldTM technológia, valamint a különböző felületekből és anyagokból adódó eltérések kiküszöbölésére szolgáló Cabin Correction technológia révén a brit Meridian†† audiorendszere példátlanul pontos, határozott ritmusokkal, kristálytiszta magas- és telt mélyhangokkal kínál magával ragadó zenei élményt.

MERIDIAN AUDIORENDSZER

MERIDIAN AUDIORENDSZER

Fenséges élményt keres? Töltse meg Jaguar-ja utasterét kifinomult hangzással. Akár 14*, stratégiai pontokon elhelyezett hangszóró, 380 W teljesítmény és kétcsatornás mélynyomó biztosít telt, részletgazdag, kristálytiszta zenei élményt minden utas számára. Autója szórakoztató rendszerétől - Touch vagy Touch Pro - függően kétféle változatban elérhető.

*A hangszórók száma, illetve a teljesítmény modelltől függően eltérhet. A részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.
MERIDIAN SURROUND AUDIORENDSZER

MERIDIAN SURROUND AUDIORENDSZER

Az élő hangversenyek semmihez sem fogható, intenzív érzelmi élménye - minderről a Trifield™ technológiával szabályozott 20 darab* elülső, oldalsó és hátsó hangszóró (825 W összteljesítménnyel), valamint a kétcsatornás mélynyomó gondoskodik. A Meridian Trifield technológiája tökéletesen keveri a központi és surround csatornákat a bal és jobb csatornákkal, így biztosítva magával ragadó hangzásélményt minden utas számára.

*A hangszórók száma, illetve a teljesítmény modelltől függően eltérhet. A képen Meridian Surround audiorendszerrel felszerelt XE Pure gépkocsi látható. A részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.
MERIDIAN SIGNATURE AUDIORENDSZER

MERIDIAN SIGNATURE AUDIORENDSZER

Hunyja be a szemét, és mintha egy koncertre csöppent volna: csak a Meridian Signature audiorendszer kínál ennyire valósághű, térbeli hangzást. A világelső fedélzeti Trifield technológia hihetetlen térérzetet teremt az autóban, amelyet 1300 watt, akár 26 hangszóró* és kétcsatornás mélynyomó tölt meg zenével.

*A hangszórók száma, illetve a teljesítmény modelltől függően eltérhet. A részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.

MERIDIAN AUDIOTECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓK

DIGITÁLIS JELFELDOLGOZÁS

DIGITÁLIS JELFELDOLGOZÁS

A digitális jelfeldolgozás (DSP) technológia jelenti minden Meridian hangszóró alapját. Az audiorendszer minden elemét egy csokorba fogva teremt hamisítatlan zenei élményt.
MERIDIAN CABIN CORRECTION FUNKCIÓ

MERIDIAN CABIN CORRECTION FUNKCIÓ

Az utastér alakját, valamint akusztikai és rezonancia jellemzőit kielemző Meridian Cabin Correction technológia kiküszöböli a nem kívánatos zaj interferenciákat. A technológiai fejlett algoritmusának köszönhetően a zeneszám pontosan úgy szólal meg, ahogy azt a szerzője megálmodta.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING FUNKCIÓ

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING FUNKCIÓ

A Jaguar fényűző, kifinomult karakteréhez méltó, emlékezetes zenei élmény érdekében a Meridian Digital Dither Shaping technológia zökkenőmentes, harmonikus módon konvertálja a digitális audiojeleket.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

A Meridian Trifield technológiája tökéletesen keveri a központi és surround csatornákat a bal és jobb csatornákkal, így biztosítva minden alkalommal tökéletes, koncertszerű hangzásélményt a Jaguar minden utasa számára.

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

A MERIDIAN ÉS A JAGUAR

A MERIDIAN ÉS A JAGUAR

A Meridian és a Jaguar együttműködése a brit fényűzés és kifinomultság ünnepe. A Meridian által kifejlesztett, egyedülálló technológiák élethű, térbeli hangzást nyújtanak, tökéletes zenei élményt varázsolva a Jaguar fedélzetére. Ebben minden tényező fontos szerepet játszik, a technológiai újdonságoktól a hangszórók precíz elhelyezéséig.
A MERIDIAN TÖRTÉNETE

A MERIDIAN TÖRTÉNETE

Az angliai Cambridgeshire-ben, 1977-ben alapított Meridian Audio a Jaguar partnereként fejleszt nagyteljesítményű, rendkívüli hangzáshűségű audiorendszereket. A Meridian nevéhez számos világújdonság fűződik, az aktív hangszóróktól a világ első digitális surround hangfeldolgozó processzoráig. A Meridian minden egyes Jaguar modell egyedi belső környezetéhez igazítja audiotechnológiáját, így a vezető és utasai menet közben is tökéletesen élethű, kristálytiszta zenei hangzást élvezhetnek.