MI AZ A JAGUAR INCONTROL?

Az incontrol olyan szolgáltatásokat és alkalmazásokat tartalmaz, amelyekkel zökkenőmentesen és biztonságosan tarthat digitális kapcsolatot a külvilággal, illetve Jaguarjával.

A többmagos Intel processzorral felszerelt InControl a táblaszámítógépekhez hasonlóan vezérelhető az érintőképernyőről, a rendszer nagysebességű Ethernet kapcsolaton keresztül biztosít pontos navigációt, folyamatos kapcsolódást és szórakoztatást, szükség esetén segítséget hív, és így tovább. A Remote funkciók révén Ön okostelefonján keresztül a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet Jaguarjával. A vezetőtámogatás révén Ön zavartalanul élvezheti Jaguarja teljesítményét, akár a belvárosban parkol, akár a nyílt országúton vezet.

INCONTROL INFOTAINMENT

INCONTROL INFOTAINMENT

A Jaguar legfejlettebb fedélzeti infotainment rendszere nem csak a szórakoztatásáról gondoskodik: a navigációs rendszer mindenhová elkalauzolja, az első métertől az utolsóig. A biztonságosabb és élvezetesebb vezetést szolgáló Touch és Touch Pro rendszerek a Jaguar történetének legfejlettebb fedélzeti infotainment rendszerei. Okostelefonját csatlakoztatva alkalmazásokat is megnyithat.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIORENDSZER

MERIDIANTM AUDIORENDSZER

Kedvenc zeneszámait olyan tisztán és pontosan élvezheti, mint még soha, hála a Meridian kivételes minőségű fedélzeti audiorendszerének. Válasszon a háromféle Meridian audiorendszer közül. A Meridian audiorendszer Touch vagy Touch Pro rendszerrel egyaránt társítható; a Meridian Surround audiorendszer Touch Pro rendszerhez kérhető, míg a Meridian Signature audiorendszer kiemelkedő zenei élményt kínál.
INCONTROL CSATLAKOZTATÁS

INCONTROL CSATLAKOZTATÁS

Autója fedélzetén mindenki könnyedén kapcsolatban maradhat a külvilággal, hála a zökkenőmentes élményt szavatoló Connect és Connect Pro csomagoknak. Jaguarját a távolból is irányíthatja a Remote Essentials vagy Remote Premium szolgáltatásokon keresztül. A Protect vagy Secure Tracker opciók révén pedig saját magát és autóját is nagyobb biztonságban tudhatja.
INCONTROL VEZETŐTÁMOGATÁS

INCONTROL VEZETŐTÁMOGATÁS

Az InControl vezetőtámogató funkciók menet közben és parkolás során egyaránt vigyáznak az Ön épségére. A parkolás asszisztens* funkció segít elkerülni a horpadásokat és karcokat, ha szűk helyre kell beállnia. A különböző segédfunkciók segítenek a vezetőnek az úton tartania a tekintetét, figyelmeztetik a balesetekre és veszélyhelyzetekre, valamint riasztanak, ha lankad a vezető figyelme.
TÉRKÉPFRISSÍTÉSEK

TÉRKÉPFRISSÍTÉSEK

A navigációs rendszer naprakészen tartásához töltse le a legfrissebb térképeket. A térképfrissítés révén a navigációs rendszer mindig a legújabb úthálózati és turisztikai adatok alapján igazítja Önt útba, optimális útvonalat kínálva úticéljához.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.