INCONTROL VEZETŐTÁMOGATÁS

MENETFUNKCIÓK

Az InControl keretében biztosított alap-, illetve opciós vezetőtámogató szolgáltatások révén Ön a lehető legteljesebb mértékben kiaknázhatja járműve képességeit, és minden pillanatban maximális biztonságban autózhat. Az Ön számára leginkább megfelelő opciókról konzultáljon kereskedőjével.

ÖNÁLLÓ VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER
Az Önálló vészfékező rendszer révén járműve mindig készen áll, hogy a hirtelen felmerülő veszélyhelyzetekre reagálva csökkentse az ütközés kockázatát.
SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ JELZÉS
A rendszer felismeri, ha a jármű akaratlanul elkezd kisodródni a forgalmi sávból, és fényjelzéssel, valamint a kormánykerék finom rezegtetésével figyelmezteti Önt a veszélyhelyzetre.
SÁVTARTÓ ASSZISZTENS
Ha autópályán haladva Jaguarja véletlenül kisodródna a forgalmi sávból, a rendszer nem csupán figyelmezteti a veszélyhelyzetre, de vissza is kormányozza járművét a helyes irányba.
VEZETŐ ÉBERSÉGÉT FIGYELŐ RENDSZER
A vezető éberségét figyelő rendszer észleli, ha a vezető kezd elbóbiskolni, és idejekorán figyelmezteti, hogy tartson pihenőt.
KÖZÚTI JELZŐTÁBLA FELISMERÉS
A közúti jelzőtábla felismerés a műszeregységben megjeleníti a változó sebességhatárokat és egyéb közúti jelzéseket.
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA TORLÓDÁSFIGYELŐ RENDSZERREL
Állítsa be az utazósebességet, valamint a követési távolságot, és járműve automatikusan követi a forgalom lassuló tempóját.
INTELLIGENS VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER
Észleli a frontális ütközés kockázatát, és figyelmezteti a vezetőt, hogy fékeznie kell. Amennyiben a vezető nem reagál, a rendszer a fékek automatikus működtetésével segít mérsékelni az ütközés erejét.*.
HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER
Ha az aktív holttér-támogatási rendszer a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, biztonságosan a másik irányba kormányozza járművét.
AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS
Ha az aktív holttér-támogatási rendszer a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, biztonságosan a másik irányba kormányozza járművét.
PARKOLÁS FUNKCIÓK

Segítségükkel a legszűkebb parkolóhelyre is könnyedén beállhat Jaguarjával. Az Ön számára leginkább megfelelő opciókról konzultáljon kereskedőjével.

PARKOLÁS ASSZISZTENS
A parkolástámogató rendszer leegyszerűsíti a párhuzamos és merőleges parkolást, mivel képes járművét önműködően bekormányozni az arra alkalmas helyre, majd a kiállásban is segít. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a megfelelő sebességfokozatot, és szabályozni a jármű sebességét. A manőverek során grafikus és szöveges útmutatás segíti a vezetőt.
FIND OUT MORE
ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR
Azonnal aktiválódnak az első és hátsó lökhárítóban elhelyezett érzékelők, amint Ön a váltót hátramenetbe kapcsolja. Parkolás során az érintőképernyőn megjelenő kép és hangjelzések tájékoztatják az esetleges akadályok közelségéről.
360° PARKOLÓRADAR
Az elöl, hátul és oldalt elhelyezett érzékelők valós idejű kép és hangjelzésekkel tájékoztatják az esetleges akadályok közelségéről.
TOLATÁST SEGÍTŐ HÁTSÓ KAMERA
Az InControl vezetőtámogató rendszer menet- és parkolási funkcióit különböző kamerarendszerek támogatják: A tolatást segítő hátsó kamera megkönnyíti a beállást szűk parkolóhelyekre. A jármű kiterjedését, illetve várható nyomvonalát jelképező segédvonalak jelennek meg az érintőképernyőre kivetített képen.
360 FOKOS PANORÁMA KAMERA
A jármű környezetének 360 fokos panorámaképét az érintőképernyőn megjelenítő rendszer a legkülönfélébb manővereket teszi egyszerűbbé, a járdaszegély mellé parkolástól a szűk helyre történő be- és kiálláson át a kereszteződésekben történő manőverezésig.
KÖZELEDŐ GÉPJÁRMŰ FELISMERŐ RENDSZER
A rendszer figyelmeztet a bal vagy jobb oldalról közeledő gyalogosokra, járművekre vagy egyéb veszélyforrásokra. Hang- és fényjelzéssel riaszt, így Ön akkor is tudhatja, mi van járműve mögött, ha nem látja az akadályokat.
MANAGE INCONTROL
Nézze meg, elérhető-ea Jaguar InControl az Ön országában
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

*Az intelligens vészfékező rendszer 10km/órától egészen 160km/óráig készenlétben áll.