FEJLETT VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK (ADAS)

Autó konzolos hídon halad

VEZETŐTÁMOGATÓ ÜZEMMÓD

Ráfutásos ütközésre figyelmeztető jelzéssel, sávtartó asszisztenssel, valamint gyorshajtásra, illetve sebességkorlátozás változására figyelmeztető jelzéssel.

JDX autó modern kormánykerék
Adaptív sebességtartó automatika technológia vektoros illusztrációja

MENETFUNKCIÓK

Az InControl keretében biztosított alap-, illetve opciós vezetőtámogató szolgáltatások révén Ön a lehető legteljesebb mértékben kiaknázhatja Land Rovere képességeit, és minden pillanatban maximális biztonságban autózhat. Az Ön számára leginkább megfelelő opciókról konzultáljon kereskedőjével.

Vészfékező rendszer vektoros illusztrációja

VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

A vészfékező rendszer megakadályozza az ütközést más járművekkel, illetve gyalogosokkal és kerékpárosokkal. A rendszer fenyegető ütközésveszély esetén figyelmeztetést ad le, és ha a vezető nem reagál, automatikusan működésbe hozza a fékeket.
Jaguar sávtartó asszisztens vektoros illusztrációja

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

A sávtartó asszisztens felismeri, ha a jármű akaratlanul elkezd kisodródni a forgalmi sávból, és kormányzási nyomatékot kifejtve finoman visszakormányozza azt oda.
Közúti jelzőtábla felismerés technológia

AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS

Aktív holttér-támogatás2 A funkció biztonságosabbá teszi a sávváltást: amennyiben járművet észlel a gépkocsi holtterében, apró figyelmeztető fény gyullad fel a megfelelő oldali külső visszapillantó tükörben. Ütközés kockázata esetén megfelelő irányú kormányzási nyomatékrásegítéssel segít biztonságosan a másik irányba kormányozni autóját.
Autó menetállapotok vektoros illusztrációja

FORGALMI JELZŐTÁBLA FELISMERÉS ADAPTÍV SEBESSÉGHATÁROLÓVAL

Egyértelműen megjeleníti a sebességhatárokat és az előzési tilalmat a műszeregységben vagy a head-up display kijelzőn. Az adaptív sebességhatároló funkció a közúti jelzőtábla felismerés adatait felhasználva3 az aktuális korlátozásokhoz igazítja az autó sebességét.
Autó menetállapotok vektoros illusztrációja

VEZETŐ ÉBERSÉG-FELÜGYELETI RENDSZER

A vezető éberségét figyelő rendszer a kormánymozdulatokat, a fék- és gázpedál működtetését ellenőrizve észleli, ha a vezető kezd elbóbiskolni, és idejekorán figyelmezteti, hogy tartson pihenőt.
Hátsó ütközést megelőző felügyelet vektoros illusztrációja

Hátsó ütközést megelőző felügyelet

A hátsó ütközés-felügyeleti rendszer észleli, ha egy jármű lassítás nélkül közeledik hátulról, és ezért fennáll az ütközés veszélye. A rendszer a vészvillogó automatikus villogtatásával igyekszik felhívni a veszélyre a hátsó jármű vezetőjének a figyelmét.

PARKOLÁS FUNKCIÓK

Segítségükkel a legszűkebb parkolóhelyre is könnyedén beállhat Land Roverével. Az Ön számára leginkább megfelelő opciókról konzultáljon kereskedőjével.

Első és hátsó parkolóradar

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

Még egyszerűbbé teszi a manőverezést. Az első és hátsó lökhárítóban elhelyezett érzékelők a hátramenet kapcsolásakor aktiválódnak vagy kézzel is bekapcsolhatók. Parkolás során az érintőképernyőn megjelenő kép és hangjelzések tájékoztatják az esetleges akadályok közelségéről.
Közeledő gépjármű felismerő funkció vektoros illusztrációja

HÁTSÓ FORGALOMFELÜGYELET

A közeledő gépjármű felismerő funkció figyelmeztet az oldalról közeledő járművekre, gyalogosokra vagy egyéb veszélyforrásokra. Különösen hasznos, ha parkolóból kell kitolatnia.
Szabad kiszállás felügyelet vektoros illusztrációja

SZABAD KISZÁLLÁS FELÜGYELET

A szabad kiszállás felügyelet az ajtón felgyulladó fényjelzéssel figyelmeztet az Önök mellett elhaladó járművekre és kerékpárosokra, így hátsó utasai biztonságosan szállhatnak ki a járműből.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguarját.

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Praktikus és takarékos, nagyteljesítményű luxus szabadidőjármű.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

A Jaguar első kompakt szabadidőjárműve a megjelenés, a dinamizmus és a sportos vezethetőség egyedi ötvözetét kínálja.
JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Bemutatkozik a Jaguar első, tisztán elektromos meghajtású sport-szabadidőjárműve.

*Ha a járművét szállítási módba, vagy szerviz módba kell tenni 10 óránál több időre, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Tracking Call Center-rel hogy segítségben részesülhessen.


1Fontos: a GSR II piacokon és/vagy NCAP piacokon forgalmazott járművek minden ismételt indításkor visszaállnak 'Max' üzemmódba. A nem GSR II és/vagy nem NCAP piacokon a jármű memóriájában tárolja a kiválasztott vezetőtámogató üzemmódot, és az ismételt járműindítás után is azt hívja elő. A jármű piactól függetlenül megjegyzi az 'Egyéni' üzemmódban a vezető által kiválasztott beállításokat. A GSRII (Az általános biztonságról szóló rendelet II) egy olyan közlekedésbiztonsági szabályozás, amely az újonnan bevezetett modellekre vonatkozóan 2022-ben lépett hatályba, 2024-től pedig a már korábban piacra dobott modellekre is érvényes
2Az aktív holttér-támogatás segít megelőzni az ütközéseket. Ha a rendszer a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, ütközés kockázata esetén megfelelő irányú kormányzási nyomatékrásegítéssel segít biztonságosan a másik irányba kormányozni autóját.
3Kizárólag Pivi Pro esetén.
4Incontrol fiók szükséges. Az érintett funkciók induló feliratkozási időszakot követő használatához meg kell újítania a feliratkozást, és be kell fizetnie a szükséges megújítási díjat.
5A hálózati kapcsolatától függ. 5Incontrol Remote, Secure Tracker, or Secure Tracker Pro feliratkozás, valamint Incontrol fiók szükséges. Secure Tracker és Secure Tracker Pro szolgáltatásokat aktiválni kell, a járműnek pedig hálózati lefedettséggel rendelkező területen kell lennie. Az érintett szolgáltatás induló feliratkozási időszak lejárata utáni használatához meg kell újítania a feliratkozást, és be kell fizetnie a szükséges megújítási díjat.

Kérjük, további tájékoztatásért töltse le és használja az iGuide alkalmazást.
iGuide letöltése Apple készülékre.
iGuide letöltése Android készülékre..  

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.  

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.