HOGYAN TÖLTSE ELEKTROMOS JÁRMŰVÉT?

A tisztán elektromos és plug-in elektromos hibrid Jaguar járműveket egyszerű tölteni.

TŐLTŐ CSATLAKOZÓK TÍPUSAI

A tisztán elektromos és plug-in elektromos hybrid Jaguar modellek az egyenáramú és váltóáramú töltő infrastruktúrával egyaránt kompatibilis kombinált töltőrendszer (CCS) szabványt alkalmazzák.

VÁLTÓÁRAMÚ (AC) TÖLTÉS

VÁLTÓÁRAMÚ (AC) TÖLTÉS

A jármű CCS csatlakozó aljzatának felső része szolgál a váltóáramú töltésre. Ez a Type 2 csatlakozó, amely kompatibilis az otthoni töltőrendszerrel, a nyilvános váltóáramú töltőpontokkal, sőt, a háztartási elektromos csatlakozókkal is.
EGYENÁRAMÚ GYORSTÖLTÉS

EGYENÁRAMÚ GYORSTÖLTÉS

A CCS aljzat alsó részén két további érintkező található. Ezek a fenti három érintkezővel együtt egyenáramú gyorstöltést tesznek lehetővé. A két alsó csatlakozó használatához távolítsa el az aljzat alsó fedelét.

TÖLTŐKÁBELEK

HÁZTARTÁSI CSATLAKOZÓ TÖLTŐKÁBEL (MODE 2)

HÁZTARTÁSI CSATLAKOZÓ TÖLTŐKÁBEL (MODE 2)

A Mode 2 töltőkábellel szabványos háztartási aljzatra csatlakoztathatja Jaguarját. A kábel egyik végén Type 2 csatlakozó, a másikon háztartási villásdugó található.
NYILVÁNOS ÉS OTTHONI TÖLTŐBOX KÁBEL (MODE 3)

NYILVÁNOS ÉS OTTHONI TÖLTŐBOX KÁBEL (MODE 3)

A mindkét végén Type 2 csatlakozóval ellátott Mode 3 töltőkábellel a hivatásos szakemberek által telepített otthoni töltőboxra, valamint nyilvános váltóáramú töltőpontokra csatlakoztathatja gépkocsiját.

RÖGZÍTETT VAGY LEVÁLASZTHATÓ TÖLTŐKÁBELLEL SZERELT TÖLTŐPONTOK

RÖGZÍTETT TÖLTŐKÁBELLEL SZERELT TÖLTŐPONTOK

RÖGZÍTETT TÖLTŐKÁBELLEL SZERELT TÖLTŐPONTOK

• A töltőegységbe fixen bekötött kábel a jármű töltő aljzatára csatlakozik
• Az egyenáramú gyorstöltő állomások mindig rögzített kábelt alkalmaznak
• Az otthoni töltőboxok szerelhetők fixen rögzített kábellel
LEVÁLASZTHATÓ 4TÖLTŐKÁBELLEL SZERELT TÖLTŐPONTOK

LEVÁLASZTHATÓ 4TÖLTŐKÁBELLEL SZERELT TÖLTŐPONTOK

• A nyilvános váltóáramú töltőpontokon, illetve a leválasztható kábellel szerelt otthoni fali töltőboxokon váltóáramú aljzat található: ebbe kell csatlakoztatni a jármű Mode 3 kábelét.
• Az otthoni töltőboxok fixen rögzített és leválasztható kábellel egyaránt telepíthetők

TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

Fedezze fel a Jaguar felvillanyozó teljesítményének a világát tisztán elektromos és hibrid modelleink palettáján keresztül.
TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS FELFEDEZÉSE

TÖLTÉS OTTHON

TÖLTÉS OTTHON

Elektromos vagy plug-in elektromos hibrid járművét otthonában töltheti legkényelmesebben: minden reggel teli akkumulátorral indulhat útnak.
NYILVÁNOS TÖLTÉS

NYILVÁNOS TÖLTÉS

A nyilvános töltőállomások egyre sűrűbb hálózatának köszönhetően minden eddiginél egyszerűbben töltheti elektromos járművét otthonától távol.

A Jaguar Land Rover Limited folyamatosan arra törekszik, hogy tökéletesítse termékeinek, alkatrészeinek és tartozékainak műszaki tartalmát, formai részleteit és gyártási folyamatait. Ennek megfelelően folyamatosan változtatásokat eszközöl ezen területeken, és fenntartja az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát.


*Csak kompatibilis okostelefonok esetén