ELEKTROMOS JÁRMŰ TÖLTÉSE NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOKON

Útmutató: töltés otthonától távol.

Továbbra is az otthoni töltés a legegyszerűbb módja annak, hogy napi szinten teljesen feltöltse tisztán elektromos vagy plug-in elektromos hibrid járművét. Ugyanakkor minden eddiginél több nyilvános töltőpont áll rendelkezésre, az eldugott kisboltoktól kezdve az autópálya pihenőkig, így Ön minden eddiginél könnyebben töltheti járművét otthonától távol.

VÁLTÓÁRAMÚ/EGYENÁRAMÚ TÖLTÉS – TÖLTSE AUTÓJÁT GYORSABBAN

A tisztán elektromos és plug-in elektromos hibrid járművek kétféle nyilvános töltőrendszerrel kompatibilisek.
A váltóáramú töltők az olyan nyilvános helyeken találhatók, mint a bevásárló központok, edzőtermek vagy parkolók.
Az egyenáramú gyorstöltő ezzel szemben főutak és autópályák mentén helyezkednek el.

VÁLTÓÁRAMÚ TÖLTŐK TELJESÍTMÉNYE AZ ÚTI CÉLNÁL*

VÁLTÓÁRAMÚ TÖLTŐK TELJESÍTMÉNYE AZ ÚTI CÉLNÁL*

  • 60 perc alatt akár 35 kilométerre elegendő energiát vehet fel a tisztán elektromos Jaguar I-PACE.
  • 0‑80% töltés akár 1 óra 24 perc alatt a Jaguar E‑PACE plug-in elektromos hibrid esetében
  • 0‑80% töltés akár 1 óra 40 perc alatt a Jaguar F‑PACE plug-in elektromos hibrid esetében
  • A Jaguar tisztán elektromos és plug-in elektromos hibrid járművei alapfelszerelésként kínálják a váltóáramú nyilvános töltőpontokon és az otthoni fali töltőboxokon egyaránt használható töltőkábelt
EGYENÁRAMÚ TÖLTŐK TELJESÍTMÉNYE AUTÓPÁLYÁK ÉS FŐUTAK MENTÉN*

EGYENÁRAMÚ TÖLTŐK TELJESÍTMÉNYE AUTÓPÁLYÁK ÉS FŐUTAK MENTÉN*

  • A tisztán elektromos Jaguar I‑PACE 50kW-os egyenáramú gyorstöltőről 15 perc alatt akár 62 km-re elegendő energiát vehet fel. Egy 100kW-os egyenáramú gyorstöltő pedig akár 127 km-rel növelheti a hatótávolságot 15 perc alatt.
  • A Jaguar plug-in elektromos hibrid típusai akár 30 perc alatt 0-ról 80%-ra tölthetők.

REGISZTRÁLÁS NYILVÁNOS TÖLTŐHÁLÓZAT HASZNÁLATÁRA

Habár léteznek ingyenes töltőpontok is, a legtöbb nyilvánosan hozzáférhető töltőhelyen praktikus alkalmankénti fizetési konstrukciókkal - pl. mobil alkalmazás, felhasználói fiók vagy érintésmentes bankkártya - találkozunk. A legtöbb szolgáltató kezdeti csatlakozási díjat, idő alapú díjazást (Ft/óra), és/vagy a felvett energiától függő díjat (Ft/kWh) számol fel.


Javasoljuk, hogy tájékozódjon a tervezett útvonalai mentén rendelkezésre álló szolgáltatókról, így minden helyzetben a lehető legkedvezőbb fizetési módozatot és a legsűrűbb töltőhálózatot választhatja. Ez különösen fontos, ha külföldön használja járművét.

TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

Fedezze fel a Jaguar felvillanyozó teljesítményének a világát tisztán elektromos és hibrid modelleink palettáján keresztül.
TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS FELFEDEZÉSE

HOGYAN TÖLTSE?

HOGYAN TÖLTSE?

Ismerje meg a tisztán elektromos vagy plug-in elektromos hibrid jármű töltésének egyszerű lépéseit, akár otthonában, akár attól távol töltené járművét.
TÖLTÉS OTTHON

TÖLTÉS OTTHON

Elektromos vagy plug-in elektromos hibrid járművét otthonában töltheti legkényelmesebben: minden reggel teli akkumulátorral indulhat útnak.
KEDVEZŐ ÜZEMBEN TARTÁSI KÖLTSÉGEK

KEDVEZŐ ÜZEMBEN TARTÁSI KÖLTSÉGEK

A potenciális adókedvezményektől és vételár-engedményektől kezdve a kedvezőbb fenntartási költségekig számtalan módon csökkentheti rendszeres kiadásait, ha elektromos járművek közlekedik.

1 A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a töltés időpontjától, az akkumulátor hőmérsékletétől, vagy a tényleges felhasználástól.


*I-PACE hivatalos üzemanyag-fogyasztás: nem értelmezhető; energia-felhasználás (kWh/100km): Vegyes üzem 22,0-25,2.2 CO2-kibocsátás 0 g/km. Elektromos hatótávolság: akár 470 km A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.


I-PACE WLTP számadatok megtekintése


**Az E-PACE plug-in elektromos hibrid modellre vonatkozó, hivatalos üzemanyag-fogyasztási adatok, I/100km: vegyes üzem 1,4-1,6.2 CO2-kibocsátás 31 g/km. Elektromos hatótávolság: akár 62 km. A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.


E-PACE WLTP számadatok megtekintése