ELEKTROMOS JÁRMŰVEK FLOTTA- ÉS ÜZLETI HASZNÁLATRA

Töltse fel vállalkozását a jelentős költség-megtakarításokkal és a fenntartható mobilitással.

Csatlakoztassa járműflottáját a Jaguar elektromos világához, és villanyozza fel vállalkozása működését. Zéró károsanyag-kibocsátás, kedvezőbb üzemben tartási költségek, jelentős pénzügyi kedvezmények: ez csupán néhány ok, ami miatt érdemes már most elektromosra váltania.

CÉGAUTÓ-ADÓ KEDVEZMÉNY

Az elektromos járműveket jellemzően kedvezőbb adók terhelik, mint a benzines és dízelautókat. A vállalati és flottafelhasználók emellett akár a jármű értékét is levonhatják az éves haszon mértékéből.
CÉGAUTÓ-ADÓ KEDVEZMÉNY
ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

A Jaguar tisztán elektromos járművei - valamint tisztán elektromos (EV) üzemben használt plug-in elektromos hibrid járművei – zéró károsanyag-kibocsátás mellett képesek maximális teljesítmény-kifejtésre. Ezzel csökkenthetik vállalatunk környezeti lábnyomát, és erősíthetik cégük elkötelezettségét a fenntartható gazdálkodás mellett.
KEDVEZŐBB JÖVEDÉKI ÉS REGISZTRÁCIÓS ADÓTERHEK

KEDVEZŐBB JÖVEDÉKI ÉS REGISZTRÁCIÓS ADÓTERHEK

Az elektromos járműveket terhelő jövedéki adók jellemzően alacsonyabbak, sőt, akár teljes adómentességet is élvezhetnek. Az olyan országokban, ahol a rendszámot külön tételként kell megvásárolni vagy kisorsolják, az elektromos járművekre díjkedvezmény vonatkozhat vagy előfordulhat, hogy mentesülnek a forgalomba helyezési sorsolás alul.
KEDVEZŐBB KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK

KEDVEZŐBB KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK

Mivel a tisztán elektromos erőforrások kevesebb mozgó alkatrészből állnak, mint a benzin- és dízelmotorok, és mivel a regeneratív fékrendszer miatt csökken az üzemi fékek és az abroncsok kopása, mérséklődnek a karbantartási költségek.
TÁMOGATÁS TÖLTŐBERENDEZÉS VÁSÁRLÁSÁRA

TÁMOGATÁS TÖLTŐBERENDEZÉS VÁSÁRLÁSÁRA

Számos országban olyan munkahelyi töltőprogramokat dolgoztak ki a kormányzatok, amelyekkel jóval olcsóbban vásárolhatók meg és a telepíthetők a munkahelyi vagy közösségi töltőállomások.
KÉNYELEM, PRAKTIKUM ÉS BELÉPÉSI ENGEDÉLYEK

KÉNYELEM, PRAKTIKUM ÉS BELÉPÉSI ENGEDÉLYEK

Bizonyos városokban az elektromos járművek utasok nélkül is használhatják a teljes utaskihasználtságú járművek számára fenntartott sávokat, valamint a buszsávokat. Emellett jellemzően mentesülnek a dugódíjak és a parkolási korlátozások alól, valamint behajthatnak a csekély károsanyag-kibocsátású zónákba.
KEDVEZŐBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

KEDVEZŐBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

Az elektromos energia egy kilométerre eső költsége kedvezőbb, mint a benziné vagy a gázolajé, így a tisztán elektromos és plug-in elektromos hibrid járművek olcsóbban használhatók a mindennapokban. Még nagyobb megtakarítások érhetők el otthoni töltőbox és olcsóbb, éjszakai áram használatával.

VÁLTSON ELEKTROMOSRA!

Vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal, akik segítenek Önnek megtenni az első lépést, hogy a Jaguar elektromos járműveivel villamosítsa vállalkozását.

TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

Fedezze fel a Jaguar felvillanyozó teljesítményének a világát tisztán elektromos és hibrid modelleink palettáján keresztül.
TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

A Jaguar Land Rover Limited folyamatosan arra törekszik, hogy tökéletesítse termékeinek, alkatrészeinek és tartozékainak műszaki tartalmát, formai részleteit és gyártási folyamatait. Ennek megfelelően folyamatosan változtatásokat eszközöl ezen területeken, és fenntartja az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát.