A MILD HIBRID (MHEV) JÁRMŰVEKRŐL RÉSZLETESEN

Jaguar teljesítmény és kedvező üzemanyag-fogyasztás.

A Jaguar mild hibrid (MHEV) technológia intelligens módon visszanyeri a lassítás során rendszerint elvesző energiát, majd felhasználja azt a belső égésű motor támogatására, ezzel csökkentve annak üzemanyag-fogyasztását.

HOGYAN MŰKÖDNEK A MILD HIBRID JÁRMŰVEK?

HOGYAN MŰKÖDNEK A MILD HIBRID JÁRMŰVEK?

A Jaguar mild hibrid járművei a takarékos Ingenium benzin- vagy dízelmotort a padló alá beépített, nagyteljesítményű akkumulátorral társítják, így a belső égésű motor leállítható egyenletes sebességű haladás (vitorlázás) vagy fékezés esetén, illetve, ha egy helyben várakozunk. A lassítás során rendszerint elvesző energiát a rendszer visszanyeri, majd eltárolja, hogy később felhasználja azt a fedélzeti rendszerek működtetésére.
MELYEK A MILD HIBRID JÁRMŰVEK LEGFONTOSABB ELŐNYEI?

MELYEK A MILD HIBRID JÁRMŰVEK LEGFONTOSABB ELŐNYEI?

Az alacsonyabb CO2-kibocsátást és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínáló, kifinomult mild hibrid hajtáslánc ideális a gyakran megtorpanó városi forgalomban. Ami a teljesítményt illeti, a motort kiegészítő extra energia lelkesítő, lineáris gyorsítóképességet eredményez álló helyzetből.

JAGUAR MILD HIBRID MODELLEK

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

A mild hibrid technológia és a prémium menetteljesítmények kombinációja. A Jaguar F‑PACE a mindennapi használati érték, a dinamikus vezethetőség és a lenyűgöző formavilág izgalmas egységét kínálja.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Merész formai részleteit takarékos mild hibrid technológiával kombinálja, így a Jaguar első kompakt szabadidőjárműve a sportautókra jellemző dinamizmus és a mindennapi takarékosság egyedülálló elegyével kényeztet.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

A Jaguar történetének eddigi legfejlettebb, legtakarékosabb sportszedánját a kifinomultság és a menetteljesítmények új szintjére emeli a mild hibrid technológia.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Luxusszedán karakteres formatervvel és dinamikus vezethetőséggel. Mostantól mild hibrid technológia teszi még takarékosabbá.

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS FELFEDEZÉSE

A TISZTÁN ELEKTROMOS JÁRMŰVEKRŐL RÉSZLETESEN

A TISZTÁN ELEKTROMOS JÁRMŰVEKRŐL RÉSZLETESEN

A Jaguar tisztán elektromos hajtástechnológiája a sportautókra jellemző menetdinamikát kínál, zéró károsanyag-kibocsátást mellett.
A PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID JÁRMŰVEKRŐL RÉSZLETEN

A PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID JÁRMŰVEKRŐL RÉSZLETEN

Az elektromos közlekedés rugalmassága a mindennapi ingázás során, benzinmotor a hosszabb utazásokra.

A Jaguar Land Rover Limited folyamatosan arra törekszik, hogy tökéletesítse termékeinek, alkatrészeinek és tartozékainak műszaki tartalmát, formai részleteit és gyártási folyamatait. Ennek megfelelően folyamatosan változtatásokat eszközöl ezen területeken, és fenntartja az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát.


*I-PACE hivatalos üzemanyag-fogyasztás: nem értelmezhető; energia-felhasználás (kWh/100km): Vegyes üzem 22,0-25,2.2 CO2-kibocsátás 0 g/km. Elektromos hatótávolság: akár 470 km A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.


I-PACE WLTP számadatok megtekintése


^ CO2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, valamint felszerelt kerekek és tartozékok függvényében változhatnak.