ELEKTROMOS JÁRMŰ OTTHONI TÖLTÉSE

Induljon mindig útnak teljesen feltöltött akkumulátorral.

Az elektromos Jaguar modellek töltése mindenütt jó, de a legjobb otthon. Este csatlakoztassa a töltőre az autót - pont, ahogy mobiltelefonját is teszi -, és reggel teljesen feltöltött akkumulátorral indulhat útnak.

OTTHONI TÖLTŐ - TÖKÉLETES MÓD A FELTÖLTŐDÉSRE

Ha a lehető leggyorsabban szeretné otthon tölteni járművét, azt javasoljuk, telepíttessen szakemberrel otthoni töltőt, más néven fali töltőboxot.


A telepítéshez általában szükséges, hogy privát parkolóval (autóbeálló vagy garázs) rendelkezzen, ahol a töltő otthona elektromos hálózatára tud csatlakozni. Vegye fel a kapcsolatot kiszemelt töltési szolgáltatójával, és ellenőrizzék együtt, hogy otthona megfelel-e a követelményeknek.

ÉBREDJEN ÚTRA KÉSZEN

ÉBREDJEN ÚTRA KÉSZEN

Az otthoni töltővel az éjszaka során töltheti tisztán elektromos járművét. Jellemzően akár 35 kilométerre1 elegendő energiát vehet fel 60 perc alatt egy 7kW-os töltőből.
TAKARÉKOSKODJON HÓNAPRÓL HÓNAPRA

TAKARÉKOSKODJON HÓNAPRÓL HÓNAPRA

Az otthoni töltés nem csak kényelmes, de az egy kilométerre jutó elektromos energia költsége kedvezőbb, mint a benziné vagy a gázolajé. További megtakarítást érhet el, ha csúcsidőn kívüli tarifával tölti járművét.
SZAVATOLT MINŐSÉG

SZAVATOLT MINŐSÉG

A hivatalos engedéllyel rendelkező szolgáltató által telepített otthoni töltők minden időjárási körülmények között biztonságosan használhatók.

TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID JÁRMŰVEK TÖLTÉSE OTTHON

TISZTÁN ELEKTROMOS JÁRMŰVEK TÖLTÉSE<sup>1</sup>*

TISZTÁN ELEKTROMOS JÁRMŰVEK TÖLTÉSE1*

Jaguar I‑PACE 470 km-re töltve 7kW otthoni töltő segítségével.

  • 7kW AC public chargers will charge overnight from 13 hours. Or up to 35km (22miles) of range from 60 minutes
PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID JÁRMŰVEK TÖLTÉSE<sup>1</sup>**

PLUG-IN ELEKTROMOS HIBRID JÁRMŰVEK TÖLTÉSE1**

Jaguar E‑PACE 55 km-re töltve 7kW otthoni töltő segítségével.

  • 7kW AC home chargers will charge 0-80% from 1 hour 24 minutes

OTTHONI TÖLTŐ TELEPÍTÉS MEGSZERVEZÉSE

1. VÁLASSZON SZOLGÁLTATÓT

1. VÁLASSZON SZOLGÁLTATÓT

Az otthoni töltő telepítésének első lépéseként válassza ki szolgáltatóját. Jaguar kereskedője segíthet a választásban.
2. ALKALMASSÁGI FELMÉRÉS

2. ALKALMASSÁGI FELMÉRÉS

Kiválasztott töltő szolgáltatója telefonon keresztül vagy online kitöltött felmérés alapján meghatározza, hogy az Ön otthona alkalmas-e töltőbox telepítésére.
3. A TELEPÍTÉS DÁTUMÁNAK KIJELÖLÉSE

3. A TELEPÍTÉS DÁTUMÁNAK KIJELÖLÉSE

Választott szolgáltatójával közösen határozzák meg a telepítés dátumát. Amennyiben Ön a töltő telepítéséhez kapcsolódóan kormányzati támogatásra jogosult, ezt szolgáltatója fogja megigényelni az Ön nevében.
4. TELEPÍTÉS ÉS BEMUTATÓ

4. TELEPÍTÉS ÉS BEMUTATÓ

Amint elérkezik a telepítés napja, szolgáltató partnerünk felszereli a fali töltőboxot, és átbeszéli Önnel a töltésre vonatkozó alapvető tudnivalókat.

HÁZTARTÁSI CSATLAKOZÓ ALJZAT, A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT

Ha hosszabb időre elutazik, és nem áll rendelkezésre otthoni töltőberendezés, normál 220V-os aljzatról (háztartási konnektorból) is töltheti autóját, bár jóval lassabban. Ehhez nem kell mást tennie, mint csatlakoztatnia a Jaguar opcióként megrendelhető Mode 2 otthoni töltőkábelét.

TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

Fedezze fel a Jaguar felvillanyozó teljesítményének a világát tisztán elektromos és hibrid modelleink palettáján keresztül.
TISZTÁN ELEKTROMOS ÉS HIBRID JAGUAR MODELLEK

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS FELFEDEZÉSE

HOGYAN TÖLTSE?

HOGYAN TÖLTSE?

Ismerje meg a tisztán elektromos vagy plug-in elektromos hibrid jármű töltésének egyszerű lépéseit, akár otthonában, akár attól távol töltené járművét.
NYILVÁNOS TÖLTÉS

NYILVÁNOS TÖLTÉS

A nyilvános töltőállomások egyre sűrűbb hálózatának köszönhetően minden eddiginél egyszerűbben töltheti elektromos járművét otthonától távol.

1 A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor töltöttségi szintjétől, a töltés időpontjától, az akkumulátor hőmérsékletétől, vagy a tényleges felhasználástól.


*I-PACE hivatalos üzemanyag-fogyasztás: nem értelmezhető; energia-felhasználás (kWh/100km): Vegyes üzem 22,0-25,2.2 CO2-kibocsátás 0 g/km. Elektromos hatótávolság: akár 470 km A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.


I-PACE WLTP számadatok megtekintése


**Az E-PACE plug-in elektromos hibrid modellre vonatkozó, hivatalos üzemanyag-fogyasztási adatok, I/100km: vegyes üzem 1,4-1,6.2 CO2-kibocsátás 31 g/km. Elektromos hatótávolság: akár 62 km. A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.


E-PACE WLTP számadatok megtekintése