JAGUAR I-PACE

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

OPTIKAI CSOMAGOK

Az optikai csomagokkal még karakteresebbé teheti az I-PACE megjelenését.

MAGASFÉNYŰ OPTIKAI CSOMAG

MAGASFÉNYŰ OPTIKAI CSOMAG

Az I-PACE fényűző karakterének ragyogó példája. A csomag Chrome kivitelű külső tükörházakat, oldalablak-kereteket, valamint hátsó diffúzort tartalmaz.
TETŐ OPCIÓK

TETŐ OPCIÓK

Tegye még egyedibbé az I-PACE szabadidőjárművet a fix panoráma napfénytetővel vagy a fekete kontraszt tetővel. A panoráma napfénytető fényárba borítja az I-PACE belső terét. A fekete kontraszt tető a szélvédőtől a tető középső szakaszán át a légterelőig húzódik.
KERÉK OPCIÓK

KERÉK OPCIÓK

A Jaguar I-PACE-hez számos keréktárcsa közül választhat. Válassza az igényeihez és ízléséhez leginkább rajzolatot és méretet. A 18” keréktárcsák optimálisan hosszú hatótávolságot tesznek lehetővé. A 22” keréktárcsák stílusos megjelenéssel ruházzák fel autóját.

BELSŐ OPCIÓS CSOMAGOK

Belső opció csomagok széles választékával teheti még tartalmasabbá az I-PACE élményét.

A legkiválóbb integrált technológiai élményt a középpontba helyező Technológia csomag head-up kijelzővel, jelerősítővel szerelt vezeték nélküli okostelefon-töltővel1, valamint ClearSight visszapillantó tükörrel2 egészíti ki az I‑PACE felszereltségét.
TECHNOLÓGIA CSOMAG
PRAKTIKUM CSOMAG
PRÉMIUM BELSŐ CSOMAG
TÉLI CSOMAG

BIZTONSÁG ÉS TÁMOGATÁS

Fokozott vezetési és utazási élményt, valamint biztonságot kínál az innovatív technológiák alkalmazása révén.

VEZETŐ ASSZISZTENCIA CSOMAG

VEZETŐ ASSZISZTENCIA CSOMAG

A vezető asszisztencia csomag számos támogató funkciót tartalmaz, beleértve az aktív holttér-támogatást, a közeledő gépjármű felismerő funkciót, a kormányzási asszisztens funkcióval kiegészített adaptív sebességtartó automatikát, és a hátsó ütközés-felügyeletet. Mindezek a rendszerek egyszerűbbé, biztonságosabbá és élvezetesebbé teszik az utazást.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

SZEMÉLYRE SZABÁS

Tegye személyessé az I-PACE megjelenését, találja meg az életstílusához leginkább illő tartozékokat.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ SÁRFOGÓK

A Jaguar márkajelzéssel ellátott hátsó sárfogók harmonikusan illeszkednek a jármű vonalaihoz, mérséklik a vízfelverődést, és óvják a karosszériát a piszoktól és kőfelverődéstől.
ELSŐ ÉS HÁTSÓ SÁRFOGÓK
KISÁLLAT CSOMAG, BESZÁLLÁS CSOMAG
CSOMAGTÉRI PADLÓ RÖGZÍTŐHÁLÓ
KERÉKRÖGZÍTÉSŰ KERÉKPÁRSZÁLLÍTÓ

A JAGUAR KOLLEKCIÓ

A fényűző ruhadarabokat, kiegészítőket és ajándéktárgyakat tartalmazó, exkluzív kollekciót járműveink személyisége és formaterve ihlették.

FEDEZZE FEL!

KIEMELT RÉSZLETEK

KIEMELT RÉSZLETEK

A tisztán elektromos, sportos szabadidőjármű.
A KIEMELT RÉSZLETEK FELFEDEZÉSE
JAGUAR I-PACE MODELLEK

JAGUAR I-PACE MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
ELEKTROMOS JAGUAR

ELEKTROMOS JAGUAR

Fedezze fel az elektromos közlekedést.

1Csak kompatibilis okostelefonok esetén.

2Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.

3Az Activity Key 1 óra alatt feltölthető, és egy töltéssel akár 7 napon át használható

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelése. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett országtól, motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.