TÉLI AUTÓHASZNÁLAT

TÉLI AUTÓHASZNÁLAT

KÖZLEKEDÉS TÉLEN

Egy Jaguar vezetése minden alkalommal ugyanazt a vérpezsdítő élményt kell, hogy nyújtsa, mint legelőször, függetlenül az évszaktól. Hogy Jaguarja télen is a legjobb formáját hozhassa, kövesse szakértőink tanácsait, és gondoskodjon megfelelően autójáról.

A JAGUAR ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT TÉLI GUMIABRONCSOK

Maximális tapadás, minimális kopás a téli útviszonyok mellett: a Jaguar téli gumiabroncsokat kifejezetten a Jaguar gépkocsik kiemelkedő menetdinamikai adottságaihoz terveztük. Különleges anyagösszetételük különösen alkalmassá teszi őket 7°C alatti hőmérsékleteken; futófelületükön 1500 lamella (apró árok) gondoskodik a hó, a víz, a jég és a jégkása elvezetéséről. A hagyományos abroncsoknál akár 59 százalékkal rövidebb fékutat nyújtanak. További információkért, illetve a Jaguar által jóváhagyott téli gumiabroncsok megvásárlásáért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

JAGUAR TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS

Biztonság, nyugalom, optimális teljesítmény – ezt nyújtja Önnek a Jaguar átvizsgálás. Bármerre utazna is télen, előtte keresse fel szervizeinket. A Jaguar hivatalos szervizközpontokban megvizsgáljuk járműve legfontosabb alkatrészeinek működését, az ablaktörlőktől a fékekig. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez.

PRÓBÁLJA KI A JÉGAUTÓZÁS ÉLMÉNYÉT

A minden évben megrendezett Jaguar jégautózás program keretében különleges téli vezetési képességekre tehet szert. Évről évre lelkes Jaguar-tulajdonosok vesznek részt fényűző jégautózás élményprogramunkon. Tegye próbára jégen az összkerékhajtású F-TYPE képességeit, és maradéktalanul kiaknázhatja a modell dinamizmusát és pontos irányíthatóságát. Az F-TYPE méltóságteljesen birkózik meg a változó tapadási viszonyokkal, így Ön magabiztosan irányíthatja autóját, miközben a lélegzetelállító környezetben gyönyörködik.