Jaguar fékek

Jaguar fékek

JAGUAR FÉKEK

A Jaguar fékbetétek tartósak és hatékonyak. A szigorú teszteknek köszönhetően kiemelkedő fékteljesítményt és kifinomultabb vezetési élményt szavatolnak: minden fékrendszert úgy terveztünk, hogy teljes mértékben harmonizáljon Önnel és autójával. Ami pedig a megfelelő fékek kiválasztását illeti, helyi Jaguar márkakereskedője készséggel segít kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő opciót.

EGY INNOVÁCIÓ TÖRTÉNETE

A Jaguar maga is hozzájárult az autóipari fékrendszerek történetének egyik legfontosabb újításához: a tárcsafék kifejlesztéséhez. 1953-ban elsőként alkalmaztunk tárcsafékeket a Le Mans-i 24 órás autóversenyen. Ez kulcsszerepet játszott abban, hogy a Jaguar autói az első és a második helyen értek célba a futamon. A mai napig arra törekszünk, hogy új távlatokat térképezzünk fel, és a létező legkiválóbb fékteljesítményt kínáljuk.
KERÁMIA FÉKBETÉTEK

KERÁMIA FÉKBETÉTEK

KERÁMIA FÉKBETÉTEK A kerámia fékbetétek a Jaguar élvonalbeli fék-fejlesztésének legújabb vívmányai. A nagyteljesítményű polimer rostokból és finom kerámia anyagokból összeállított fékbetétek számos téren nyújtanak jobb fékteljesítményt:
  • kifinomultabb fékezés
  • fokozott súrlódás minimális kopás mellett
  • hosszabb élettartamú fékbetét és -tárcsa
  • minimális fékpor a keréktárcsán
  • tiszta, csendes, megbízható fékteljesítmény
A számos modern Jaguar típuson alapfelszerelésként kínált kerámia fékbetétek immár számos korábbi, sorozatgyártásban már nem szereplő járműhöz is elérhetők, így régi ügyfeleink is részesülhetnek a féktechnológia ezen legújabb vívmányának előnyeiből.

Ha szeretné tudni, kompatibilisek-e járművével a kerámia fékbetétek, érdeklődjön helyi márkakereskedőjétől.
FÉM FÉKBETÉTEK

FÉM FÉKBETÉTEK

A dörzsanyaggal kevert acélrostokból készülő, hosszú élettartamú fém fékbetétek erőteljes fékhatást kínálnak. Tartós, egyenletes adagolhatóságuk nagy igénybevétel mellett is magabiztossá teszi használatukat.

JAGUAR CLASSIC

A Jaguar Classic modellek megjelenését, hangulatát és egyedülálló stílusát mostantól a Jaguar forradalmian újszerű kerámia fékbetéteivel is élvezheti. A technológia jelentős mértékben meghosszabbítja a fékbetétek és a féktárcsák élettartamát, és ezáltal csökkenti az üzemben tartási költségeket.