ALKATRÉSZ ÉS TARTOZÉK GARANCIA
KÉTÉVES ALKATRÉSZ ÉS TARTOZÉK GARANCIA

Amennyiben járművének bármely alkatrésze vagy tartozéka javításra vagy cserére szorul, a két éven át érvényes garancia keretében a Jaguar hivatalos szervizközpontjai ingyenesen elvégzik Önnek a munkát. A kétéves garancia a Jaguar hivatalos szervizközpontjaiban, a Jaguar márkakereskedésekben vagy a Jaguar hivatalos alkatrész-forgalmazóinál vásárolt eredeti alkatrészekre és tartozékokra vonatkozik.

ÚJ JÁRMŰRE MEGVÁSÁROLT TARTOZÉKOK

Ha az eredeti Jaguar tartozékokat hivatalos Jaguar márkaszervizben szerelteti fel új autójára, azokra a járműre vonatkozó gyártói garanciával azonos garanciális feltételek érvényesek. Új autónak nevezünk minden olyan gépjárművet, amelyet legfeljebb egy hónappal korábban vásároltak meg, vagy amely nem tett meg 1 000 kilométernél többet (amelyik korábban bekövetkezik.)

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Alkatrészeink és tartozékaink teljesítik a Jaguar biztonságra és megbízhatóságra vonatkozó normáit, ezért azt javasoljuk, kizárólag eredeti Jaguar alkatrészekkel és tartozékokkal szerelje fel autóját. A Jaguar által nem tesztelt, és nem jóváhagyott alkatrészek és tartozékok minőségéről nem tudunk nyilatkozni. A nem eredeti Jaguar alkatrész vagy tartozék által előidézett meghibásodásra vagy sérülésre nem terjed ki a garancia.

SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
A Jaguarnál mostantól online is előjegyezhet szervizlátogatást.
KÉZIKÖNYVEK ÉS ÚTMUTATÓK
Tekintse meg, töltse le a Jaguarjára vonatkozó kézikönyveket, útmutatókat és videókat
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
TARTOZÉKOK
Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését tartozékok széles választékával