VISSZAVÉTEL ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

VISSZAVÉTEL ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

A Jaguar környezetvédelmi felelősségvállalása szellemében, valamint az élettartamuk végére elért járművekre (ELV) vonatkozó európai uniós jogszabályokkal összhangban élettartamuk végén visszavesszük a forgalomban lévő járműveket, valamint indítóakkumulátorokat. Így elkerülhető, hogy az akkumulátorok hulladéklerakóba vagy -égetőműbe kerüljenek, amely gyakorlatot 2010-ben betiltották az Egyesült Királyságban.

A LEGKÖZELEBBI LÉTESÍTMÉNY KERESÉSE
JAGUAR VISSZAVÉTEL

A visszavétel ingyenes, és a kilencnél nem több férőhellyel rendelkező járművekre vonatkozik. A járművet hiánytalanul (azaz motorjával, sebességváltójával, karosszériájával, kerekeivel és - amennyiben azzal felszerelték - katalizátorával együtt) kell leadni; a jármű nem tartalmazhat további hulladékanyagokat (pl. háztartási vagy zöldhulladékot, illetve használt gumiabroncsot.)

A visszavételi programban részt vevő partnerekről érdeklődjön márkakereskedőjétől.

KERESKEDŐ KERESÉSE
AKKUMULÁTOROK

Az akkumulátorok leadhatók a lakossági újrahasznosító központokban, a helyi önkormányzati akkumulátor-gyűjtő pontokon, a hulladékká vált járművek feldolgozására jogosult létesítményekben, valamint az engedéllyel rendelkező fémhulladék újrahasznosító létesítményekben.

A LEGKÖZELEBBI LÉTESÍTMÉNY KERESÉSE
SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
A Jaguarnál mostantól online is előjegyezhet szervizlátogatást.
KÉZIKÖNYVEK ÉS ÚTMUTATÓK
Tekintse meg, töltse le a Jaguarjára vonatkozó kézikönyveket, útmutatókat és videókat
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
TARTOZÉKOK
Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését tartozékaink széles választékával