JAVÍTÁSOK
JAVÍTÁSOK

Szívünkön viseljük Jaguarja sorsát. Ha járművét hivatalos Jaguar karosszériaműhelyben javíttatja, a munkát a legmagasabb elvárások szerint, eredeti alkatrészek felhasználásával, a gyári módszereket követve végzik el magasan képzett munkatársaink. A legkülönfélébb javítási munkákat vállaljuk, a legapróbb karcolásoktól a szerkezeti helyreállításokig. Az általunk végzett munkára minden esetben hivatalos Jaguar garancia vonatkozik, amiről a javítás elvégzését követően adunk ki tanúsítványt.

KERESKEDŐ KERESÉSE
EREDETI ALKATRÉSZEK

Kizárólag eredeti alkatrészekkel dolgozunk, így autójára változatlanul érvényes marad a gyártói garancia. Az eredeti alkatrészekkel megőrizhető az eredeti teljesítmény, ráadásul a minőség és a tartósság miatt sem kell aggódnia.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
MAGASAN KÉPZETT SZERELŐK

A Jaguar képzési központjában a legmagasabb elvárások szerint oktatjuk szerelőinket. Felkészültségüket folyamatosan ellenőrizzük, így Ön biztos lehet abban, hogy autóját hozzáértő kezek között tudhatja.

GYÁRTÓI SZERVIZFOLYAMATOK

Más autógyártóktól eltérően ragaszkodunk ahhoz, hogy minden karbantartás és javítás az online elérhető szervizfolyamati kézikönyvekben leírtak szerint menjen végbe. Ezeket a folyamatokat a Jaguar mérnökei állították össze, így osztva meg tudásukat a karosszériaműhely munkatársaival.

ALUMÍNIUM-SPECIALISTÁK

Ma már a Jaguar legtöbb típusa alumíniumból készül. Ez nem csupán könnyebbé, de erősebbé is teszi autóinkat. A Jaguar műszaki kompetenciáját a megfelelő szervizfolyamatokkal kombinálva a legkiválóbb minőségben javítjuk meg autóját, ügyelve annak szerkezeti szilárdságára, minőségére és biztonságára.

ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS

Ha Jaguar járműve segítségre szorul, vagy csak karbantartásra szeretne bejelentkezni, az interneten keresztül a legkülönfélébb szervizopciókat jegyezheti elő.

SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
JAGUAR HIVATALOS SZERVIZHÁLÓZAT

Miután végeztünk a javítással, arról garanciális tanúsítványt állítunk ki. Így Ön abban a biztos tudatban indulhat útnak, hogy járművét tökéletesen megjavítottuk.

KERESKEDŐ KERESÉSE
SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
A Jaguarnál mostantól online is előjegyezhet szervizlátogatást.
KÉZIKÖNYVEK ÉS ÚTMUTATÓK
Tekintse meg, töltse le a Jaguarjára vonatkozó kézikönyveket, útmutatókat és tanácsadó videókat
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
TARTOZÉKOK
Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését tartozékaink széles választékával