JAGUAR CASTROL OLAJ
CASTROL OLAJ

A Jaguar motorokat a gyárban Castrol kenőanyagokkal töltjük fel. Logikus elvárás tehát, hogy autója a karbantartás során ugyanabban a kiváló minőségű olajban részesüljön, amelyet kifejezetten hozzá fejlesztettünk ki.

BESZEREZHETŐ MÁRKAKERESKEDŐINKNÉL

A Castrol több mint tizenegy éve a Jaguar hivatalos kenőanyag-beszállítója. A két vállalat szoros együttműködésben, kifejezetten a Jaguar járművek speciális igényeit szem előtt tartva, közösen fejlesztett ki egy egész termékcsaládot.

KERESKEDŐ KERESÉSE
SZOROS EGYÜTTMŰKÖDÉS

Az együttműködés keretében a Castrol Professional kenőanyagokat a fejlesztési fázisban széles körben teszteljük Jaguar motorokban. Ezzel egyszerre fejlesztjük mindkét technológiát, így érve el kimagasló teljesítményt, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és mérsékelt CO2-kibocsátást.

A TITÁN EREJÉVEL

A Castrol EDGE Professional TITANIUM FSTTM technológiája kétszer ellenállóbbá teszi az olajfilmet. Ennek köszönhetően az olaj első számú versenytársánál akár 45 százalékkal hatékonyabban akadályozza meg a fémfelületek érintkezését, így biztosítva a Jaguar felhasználók által elvárt, kimagasló teljesítményt.

VILÁGÚJDONSÁG

A Castrol EDGE Professional a világ első, tanúsítottan CO2-semleges motorolaja. A vállalat szénlábnyomát csökkentő erőfeszítések keretében 2014-ben világszerte 200 000 tonna CO2-kibocsátást semlegesített a Castrol. A gyártási folyamatban esetleg fennmaradó CO2-emissziót változatos projektek anyagi támogatásával ellentételezi a Castrol, a kenyai erdőtelepítéstől kezdve a kínai tiszta elektromos energia termelésen át az Új-Kaledóniában felépített szélfarmokig.

KERESKEDŐ KERESÉSE
SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
A Jaguarnál mostantól online is előjegyezhet szervizlátogatást.
KÉZIKÖNYVEK ÉS ÚTMUTATÓK
Tekintse meg, töltse le a Jaguarjára vonatkozó kézikönyveket, útmutatókat és tanácsadó videókat
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
TARTOZÉKOK
Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését tartozékaink széles választékával